Korumalı kredi kartı var mıdır?

Stretch McFadden

Hectopat
Katılım
25 Mart 2018
Mesajlar
241
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
İnternetten alışveriş yapmak istiyorum farklı siteleri denemek istiyorum. Bu sebeple önerilen bir kredi kartı var mı? Kredi kartında ödeme yap dedikten sonra SMS onayı gibi güvenli bir güvenlik sistemi var mı? Varsa hangi bankada? Benzeri yöntemlerde varsa önerirseniz sevinirim.

SM-N910C cihazımdan Technopat Sosyal mobil uygulaması kullanılarak gönderildi.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
3D Secure sistemi var, neredeyse tüm bankalarda mevcut olan bir sistem. Ödemenin tamamlanması için telefonuna gönderilen mesajdaki kodu, açılan 3D Secure sekmesinde belirtilen yere girmen isteniyor.
 
3D Secure bulunan veya güvenilir siteleri denemeni tavsiye ederim. Birde sanal sart kullanmanı öneririm. Çoğu bankada var bildiğim kadarıyla. Ana kartından sanal kartına harcayacağın kadar para transfer ediyorsun, sanal kartının bilgilerini siteye girip, içine yüklediğin miktar kadar harcayabiliyorsun. her alışverişten sonra içinde para kalmadığı için ve limitini sen belirleyebildiğin için çok güvenli olduğunu düşünüyorum.
 
Kredi kartına bağlı sanal kart açtırın istediğinizde silip tekrar farklı kredi kartı numarasıyla sanal kart oluşturabilrsiniz. Sanal kart için internet bankacılığı kullanıyorsanız çok rahat edersiniz müşteri hizmetleri oyalayıcı olabilir.
 
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı