Koşu yapan birisi creatine içebilir mi?

VortexX0

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba bu yağmurlu günde iyi dinlenmeler diliyorum...

Ben koşu seven birisiyim düzenli koşuyorum ama artık derimin sarktığını görüyorum zayıfladıkça genetiğim iyi daha önce hiç sporla alakam olmadı salonda vs, yani benim istediğim kasım olsun vücudum dolgun dursun yani kısacası bunu koşarak ve creatine içerek sağlayabilirmiyim ağırlık vs hiç benlik değil :D eyer dediğim şekil oluyorsa çok iyi marka olan creatine önerebilirmisiniz? para mühim değil ünlü kişilerin felan çoğu insanların kullandıkları hangisiyse artık.

Merhaba bu yağmurlu günde iyi dinlenmeler diliyorum...

Ben koşu seven birisiyim düzenli koşuyorum ama artık derimin sarktığını görüyorum zayıfladıkça genetiğim iyi daha önce hiç sporla alakam olmadı salonda vs, yani benim istediğim kasım olsun vücudum dolgun dursun yani kısacası bunu koşarak ve creatine içerek sağlayabilir miyim ağırlık vs hiç benlik değil :D eğer dediğim şekil oluyorsa çok iyi marka olan creatine önerebilir misiniz? Para mühim değil ünlü kişilerin falan çoğu insanların kullandıkları hangisiyse artık.

Hocam creatine kas yapacak bir şey değil. O bir destek ürünü creatine uzun vadede kaslardaki su tutumunu artırır, bu da güç artışı enerji artışı sağlar. Düşündüğünüz gibi bir şey değil. Evde vücut ağırlığı ile antrenman yaparsanız, creatine işine yarar fakat koşu için gereksiz hocam.

Hocam creatine kas yapacak bir şey değil. O bir destek ürünü creatine uzun vadede kaslardaki su tutumunu artırır, bu da güç artışı enerji artışı sağlar. Düşündüğünüz gibi bir şey değil. Evde vücut ağırlığı ile antrenman yaparsanız, creatine işine yarar fakat koşu için gereksiz hocam.
Hocam peki benim bu koşmamım hiç mi faydası olmaz kas kütlesine vs? Veya hani ne yapsam bilemedim dediğiniz gibi koşuya ek olarak vücut ağırlığı antremanı eklersem daha iyi olur.

Hocam peki benim bu koşmamım hiç mi faydası olmaz kas kütlesine vs? Veya hani ne yapsam bilemedim dediğiniz gibi koşuya ek olarak vücut ağırlığı antrenmanı eklersem daha iyi olur.

Hocam koşucular kondisyon işidir fark ettiyseniz atletlerin hepsi incedir sebebi bir yerden sonra vücut kondiyon için kaslarını kullanıyor bunlarda kücülüyor sonuç olarak kondisyon kazanıyor. Kas antrenmanı eklerseniz iyi olur, bu anlattığım tabii ki de profesyonel seviyede bir şey. Anlattığım şeyleri YouTube'dan öğrenebilirsiniz detaylıca.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı