Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #1 Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Dosya Ekleri molyer1.jpg 45,8 KB · Görüntüleme: 416
Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu?
5 594130 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 126 2 Kasım 2022 #2 Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... bence giyilmez
Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... bence giyilmez
Zinederon Kilopat Katılım 14 Ocak 2021 Mesajlar 6.169 Çözümler 28 Yer Ordu, Fatsa Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #3 Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin.
Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin.
4 488815 Hectopat Katılım 7 Eylül 2021 Mesajlar 1.914 Çözümler 6 2 Kasım 2022 #4 Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kadife, kumaş pantolona gider bu daha çok.
Nikolai II dedi: Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu? Genişletmek için tıkla... Kadife, kumaş pantolona gider bu daha çok.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #5 Okula gidiyorsan spor ayakkabı ama bu giyilmez yaşınızı bilmiyorum ama bunu daha çok büyükler giyiyor.
Okula gidiyorsan spor ayakkabı ama bu giyilmez yaşınızı bilmiyorum ama bunu daha çok büyükler giyiyor.
Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #6 Zinederon dedi: Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin. Genişletmek için tıkla... Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım. Dosya Ekleri 800x533-kenan-imirzalioglunun-yeni-dizisi-alef-ne-zaman-basliyor-alef-dizisinin-konusu-ne-alef...jpg 118,6 KB · Görüntüleme: 215
Zinederon dedi: Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin. Genişletmek için tıkla... Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım.
VenomBey Kilopat Katılım 7 Şubat 2021 Mesajlar 2.447 Çözümler 38 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Kasım 2022 #7 Nikolai II dedi: Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraftaki adamlar normal pantolon giymiş kot değil.
Nikolai II dedi: Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... Hocam fotoğraftaki adamlar normal pantolon giymiş kot değil.
Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #8 VenomBey dedi: Okula gidiyorsan spor ayakkabı ama bu giyilmez yaşınızı bilmiyorum ama bunu daha çok büyükler giyiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 21 ama 25 falan gösteriyorum. Ben de daha çok o nedenle böyle bir ayakkabı istiyorum zaten. Spor ayakkabılar çocuk ayakkabısı gibi geliyor.
VenomBey dedi: Okula gidiyorsan spor ayakkabı ama bu giyilmez yaşınızı bilmiyorum ama bunu daha çok büyükler giyiyor. Genişletmek için tıkla... Yaşım 21 ama 25 falan gösteriyorum. Ben de daha çok o nedenle böyle bir ayakkabı istiyorum zaten. Spor ayakkabılar çocuk ayakkabısı gibi geliyor.
5 594130 Decapat Katılım 27 Ekim 2022 Mesajlar 126 2 Kasım 2022 #9 h Nikolai II dedi: Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocam
h Nikolai II dedi: Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım. Genişletmek için tıkla... klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocam
Nikolai II Hectopat Katılım 20 Eylül 2020 Mesajlar 104 Çözümler 1 2 Kasım 2022 #10 VenomBey dedi: Hocam fotoğraftaki adamlar normal pantolon giymiş kot değil. Genişletmek için tıkla... Evet, buna benzer kotla sırıtmayacak bir ayakkabı arıyorum. 594130 dedi: h klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocam Genişletmek için tıkla... Peki kot altına giysem sırıtır mı? Kenan giyiyor bana normal geliyor mesela. İnsanlar niye garipsiyor anlamadım. Dosya Ekleri fft16-mf7866649-580f66c95fae7.jpg 77,3 KB · Görüntüleme: 203
VenomBey dedi: Hocam fotoğraftaki adamlar normal pantolon giymiş kot değil. Genişletmek için tıkla... Evet, buna benzer kotla sırıtmayacak bir ayakkabı arıyorum. 594130 dedi: h klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocam Genişletmek için tıkla... Peki kot altına giysem sırıtır mı? Kenan giyiyor bana normal geliyor mesela. İnsanlar niye garipsiyor anlamadım.