Nikolai II
Hectopat
bence giyilmezBu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu?
Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin.Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu?
Kadife, kumaş pantolona gider bu daha çok.Bu ayakkabı kot altına giyilir mi? Kategori olarak spor ayakkabı yazıyor ama daha çok klasik ayakkabıya benzemiyor mu?
Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım.Evet anımsatıyor ama spor ayakkabı. Giyip giymemek senin tercihin.
Benim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım.
Yaşım 21 ama 25 falan gösteriyorum. Ben de daha çok o nedenle böyle bir ayakkabı istiyorum zaten. Spor ayakkabılar çocuk ayakkabısı gibi geliyor.Okula gidiyorsan spor ayakkabı ama bu giyilmez yaşınızı bilmiyorum ama bunu daha çok büyükler giyiyor.
klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocamBenim istediğim daha çok şunların ayaklarındaki gibi bir şey. Ama böyle ayakkabılara hiç rastlamadım.
Evet, buna benzer kotla sırıtmayacak bir ayakkabı arıyorum.Hocam fotoğraftaki adamlar normal pantolon giymiş kot değil.
Peki kot altına giysem sırıtır mı? Kenan giyiyor bana normal geliyor mesela. İnsanlar niye garipsiyor anlamadım.h
klasik ayakkabılar arasında bu modellerden bulabilirsiniz aslında hocam
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.