Kota Aşınca Ek Ücret Var mı?

AlihanTR/01

Decapat
Merhaba arkadaşlar, önceden 24 MBPS download, 120 GB AKK vardı. Aşınca 8'e düşüyodu. AKK da kalkınca ben 120'yi aşınca ek ücret gelecek mi?

Sağlayıcı: Süperonline

Sanırım yanlış bilmiyorsam Turkcell ile olan sözleşmenizin bitmesine daha varsa paketiniz hiçbir değişikliğe uğramadan sözleşme bitene kadar limitsiz kalacaktır bu yapılan yeni düzenlemelerle.

açıkçası benim sözleşme bitti (2 yıl doldu) hiçbir değişiklik yok 25 mgbt kullanıyorum tek fark kota yok yani ayın başındaymış gibi kullanıyorum interneti :D ve hiçbir fiyat farkı ne sms olarak nede superonlinenin sitesinden baktığımda aynı fiyat. Gerisini sen düşün

24 Mbps Limitsiz yazıyo arkadaşlar Süperonline nin sitesinde bu kota olmadığını gösteriyor dimi ?

Bizim Sözleşme 2020 de bitiyo :D
Limitsiz yazıyorsa sıkıntı yoktur. Ben de yüksek hız ve daha düşük kota tercih ettiğim için mutluyum. Hem daha az ödüyorum hem de sınırsız kullanıyorum.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı