Kotasız hızlı VPN önerisi

M00D

Picopat
Yer
TEİ TESİSLERİ
GTA 5 Online oynanamamı sağlayacak VPN önerisi. VPN olmadan Online işareti çıkmıyor, 200 MB sınır var Kaspersky'da o yüzden Rockstar'dan dosya indirilemedi diyor. Avast ve AVG IP ban yedim galba çalışmıyorlar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abi bende de aynı sorun vardı bunun sebebi güvenli internet büyük ihtimalle ama ben güvenli interneti kapatmadan sadece VPN'i GTA 5'i̇ açtığımda açıyorum Online mı story mode mu giriceksin kısmında kapatıyorum VPN'i (Kullandığım VPN: ProtonVPN)
Abi bende de aynı sorun vardı bunun sebebi güvenli internet büyük ihtimalle ama ben güvenli interneti kapatmadan sadece VPN'i GTA 5'i̇ açtığımda açıyorum Online mı story mode mu giriceksin kısmında kapatıyorum VPN'i (Kullandığım VPN: ProtonVPN)
BU VPN İLE 50GB LİK OYUN İNDİRDİM VE HIZ DA BİR AZALMA OLMADI NORMALE GÖRE

Ücretini ödersen (biraz pahalı) expressvpn tavsiye ederim. 40-50 ms gecikme 180 Mbps alabildiğim zamanlar var, 130-160 Mbps arası hız alabiliyorum. Yalnız VPN ile Online oynamanın yasallığını bilmiyorum, o konuda bir şey diyemem.

8, 40 TL'ye Kaspersky buldum ona da bir bakacağım.

Abi bende de aynı sorun vardı bunun sebebi güvenli internet büyük ihtimalle ama ben güvenli interneti kapatmadan sadece VPN'i GTA 5'i̇ açtığımda açıyorum Online mı story mode mu giriceksin kısmında kapatıyorum VPN'i (kullandığım VPN: Protonvpn)

Bu VPN ile 50GB'lik oyun indirdim ve hız da bir azalma olmadı normale göre.

Bende hep açık kalıyordu bir bakarım güvenli internet var.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı