Valve Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 648 Çözümler 2 15 Eylül 2025 #11 Yeyil dedi: Sınırsız kotasız aynı. Kendim gidip aldım oradan biliyorum sordum 200-300 sınırsız var dediler. Genişletmek için tıkla... Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum.
Yeyil dedi: Sınırsız kotasız aynı. Kendim gidip aldım oradan biliyorum sordum 200-300 sınırsız var dediler. Genişletmek için tıkla... Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #12 Valve dedi: Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum. Genişletmek için tıkla... Hayir. Ama sordum tabii fiyatını ve olayını. 1200-1400 arası bir fiyat dedi cep modem dahil.
Valve dedi: Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum. Genişletmek için tıkla... Hayir. Ama sordum tabii fiyatını ve olayını. 1200-1400 arası bir fiyat dedi cep modem dahil.
C can kavak Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #13 Valve dedi: Türk Telekom magneti istediğin yere taşıyamıyorsun sabit durmak zorunda bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Evet onu taşıyamıyorsun biliyorum. Ama benim baktığım farklı bir şeydi 15Mbps Max alıyor ve banka kartı boyutunda minik bir şeydi. Sanırım adı cepte magnet.
Valve dedi: Türk Telekom magneti istediğin yere taşıyamıyorsun sabit durmak zorunda bilgin olsun. Genişletmek için tıkla... Evet onu taşıyamıyorsun biliyorum. Ama benim baktığım farklı bir şeydi 15Mbps Max alıyor ve banka kartı boyutunda minik bir şeydi. Sanırım adı cepte magnet.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 15 Eylül 2025 #14 can kavak dedi: evet onu taşıyamıyorsun biliyorum. ama benim baktığım farklı bişiydi 15mbps max alıyo ve banka kartı boyutunda minik bişiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neymiş o banada lazım öyle bir şey.
can kavak dedi: evet onu taşıyamıyorsun biliyorum. ama benim baktığım farklı bişiydi 15mbps max alıyo ve banka kartı boyutunda minik bişiydi. Genişletmek için tıkla... Hocam neymiş o banada lazım öyle bir şey.
C can kavak Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #15 atakanatlgn dedi: Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Türtelekom versiyonunu bulamadım da Turkcell hali bu, dün arastırıken buldum bunu da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bize böyle bir şey lazımda işte sınırsız kotasızı olsa 3K vereceğim yine alacağım ama hala bulamadım. Yarın mağazaya bit gitmem gerek konusup sorayım. Son düzenleme: 15 Eylül 2025
atakanatlgn dedi: Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Türtelekom versiyonunu bulamadım da Turkcell hali bu, dün arastırıken buldum bunu da. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bize böyle bir şey lazımda işte sınırsız kotasızı olsa 3K vereceğim yine alacağım ama hala bulamadım. Yarın mağazaya bit gitmem gerek konusup sorayım.
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #16 atakanatlgn dedi: Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.)
atakanatlgn dedi: Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey. Genişletmek için tıkla... Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.)
C can kavak Centipat Katılım 3 Şubat 2024 Mesajlar 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #17 Yeyil dedi: Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.) Eki Görüntüle 2574626 Genişletmek için tıkla... Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna.
Yeyil dedi: Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.) Eki Görüntüle 2574626 Genişletmek için tıkla... Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna.
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 15 Eylül 2025 #18 Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz dimi? Herhangi bir kısıtlama yok. Yeyil dedi: Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.) Eki Görüntüle 2574626 Genişletmek için tıkla...
Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz dimi? Herhangi bir kısıtlama yok. Yeyil dedi: Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.) Eki Görüntüle 2574626 Genişletmek için tıkla...
Yeyil Kilopat Katılım 12 Mayıs 2021 Mesajlar 6.962 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Eylül 2025 #19 can kavak dedi: Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna. Genişletmek için tıkla... 200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın. atakanatlgn dedi: Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz değil mi? Herhangi bir kısıtlama yok. Genişletmek için tıkla... Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş)
can kavak dedi: Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna. Genişletmek için tıkla... 200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın. atakanatlgn dedi: Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz değil mi? Herhangi bir kısıtlama yok. Genişletmek için tıkla... Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş)
atakanatlgn Hectopat Katılım 28 Haziran 2021 Mesajlar 1.193 Çözümler 10 15 Eylül 2025 #20 Yeyil dedi: 200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın. Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş) Genişletmek için tıkla... Sosyal medyalar akıcı olsa yeter. Nereden satın aldınız?
Yeyil dedi: 200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın. Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş) Genişletmek için tıkla... Sosyal medyalar akıcı olsa yeter. Nereden satın aldınız?