Kotasız taşınabilir internet önerisi

Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey.

Türtelekom versiyonunu bulamadım da Turkcell hali bu, dün arastırıken buldum bunu da.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bize böyle bir şey lazımda işte sınırsız kotasızı olsa 3K vereceğim yine alacağım ama hala bulamadım. Yarın mağazaya bit gitmem gerek konusup sorayım.

Son düzenleme:
Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey.

Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.)

IMG-20250828-WA0088.jpg

Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna.

200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın.

Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz değil mi? Herhangi bir kısıtlama yok.

Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş)

200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın.

Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş)
Sosyal medyalar akıcı olsa yeter. Nereden satın aldınız?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı