Valve
Hectopat
Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum.Sınırsız kotasız aynı. Kendim gidip aldım oradan biliyorum sordum 200-300 sınırsız var dediler.
Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum.Sınırsız kotasız aynı. Kendim gidip aldım oradan biliyorum sordum 200-300 sınırsız var dediler.
Sen sınırsız mı kullanıyosun dostum.
Türk Telekom magneti istediğin yere taşıyamıyorsun sabit durmak zorunda bilgin olsun.
Hocam neymiş o banada lazım öyle bir şey.evet onu taşıyamıyorsun biliyorum. ama benim baktığım farklı bişiydi 15mbps max alıyo ve banka kartı boyutunda minik bişiydi.
Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey.
Hocam neymiş o bana da lazım öyle bir şey.
Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.)
Eki Görüntüle 2574626
Cep magneti diye geçiyor. 12 saat şarj süresine sahip şarjda iken açık kalabiliyor 10 ile 25 Mbps arası hız veriyor.(bazen 10 altı ve 25 üstü oldu.)
Eki Görüntüle 2574626
Cihaz ücreti var mı ve aylık ne kadar ödüyorsun buna.
Bununla istediğin her yerde internete bağlanabiliyoruz değil mi? Herhangi bir kısıtlama yok.
Sosyal medyalar akıcı olsa yeter. Nereden satın aldınız?200 GB kotalı modem dahil 846. 300 GB 1000 kotasiz 1300 bandında diye biliyorum ama müdürlüğe veya yetkili bayiilere soracaksın.
Kendim 3 il ve yollarda kullandım. Diğer hatların çektiği her yerde çekiyor. Hız konusunda yavaş sadece(biraz yavaş)
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.