Kovalaa.com güvenilir mi?

xgongivituyu

Hectopat
Merhaba arkadaşlar artık eskiyen ekran kartımı değiştirme kararı aldım. 3070 düşünüyorum ve bir sitede çok ucuza buldum. Fakat siteye güvenmekte sıkıntı çekiyorum. Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilir mi?

Bir sitede çok ucuza bulduysan muhtemelen sıkıntılıdır, site Amazon bile olsa içindeki satıcı dolandırıcı olabiliyor. Zaten linke tıkladım ve tükendi yazıyor.

Merhaba arkadaşlar artık eskiyen ekran kartımı değiştirme kararı aldım. 3070 düşünüyorum ve bir sitede çok ucuza buldum. Fakat siteye güvenmekte sıkıntı çekiyorum. Bu siteden daha önce alışveriş yapan arkadaşlar deneyimlerini anlatabilir mi?

Stokta olsa bile önermezdim.

Bu tür sitelerden bu tür parçalar alınmaz. 300 lira - 500 lira daha koyarsınız kafanız rahat eder

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı