"kprocesshacker" Nedir?

Typer31

Hectopat
Arkadaşlar kprocesshacker.sys nedir? Sistem dosyası yazıyor ancak Fortnite'a girerken sorun yaratıyor. Unlocker ile kaldır diyip reset atıyorum, siliniyor ve öyle oyuna girebiliyorum. Zararlı bir yazılım mı?
391888
,

Son düzenleyen: Moderatör:
Windows tuşu + R kombinasyonunu kullanın.
Ardından gelen ekrana "cmd" yazarak tamam butonuna basın.

sc stop kprocesshacker3
sc delete kprocesshacker3

Bunları sırasıyla yazarak servisi sonlandırın, ardından kalıntıları silebilirsiniz.
Eğer bu şekilde sonuçlandıramazsan, tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Ek bilgi: Bilgisayarına kalıcı zarar verebilecek bir yazılım değil, anlık olarak RAM üzerinde aktif çalışan uygulamalara anlık müdahale edebilmeni sağlayan bir yazılım. Belki daha kolay anlaşılması için kulak aşinası olduğumuz bir terim olan Makro gibi düşün.
Denemiştim belirtilen uygulama yok diyor

Arkadaşlar kprocesshacker.sys nedir? Sistem dosyası yazıyor ancak Fortnite'a girerken sorun yaratıyor. Unlocker ile kaldır deyip reset atıyorum, siliniyor ve öyle oyuna girebiliyorum. Zararlı bir yazılım mı?
Eki Görüntüle 391888,

Process hacker diye bir programın sistem dosyasıdır kaldırın eğer faydalı olursa çözüm olarak işaretler misiniz?

Windows tuşu + r kombinasyonunu kullanın.
Ardından gelen ekrana "CMD" yazarak tamam butonuna basın.

Sc stop kprocesshacker3.
Sc delete kprocesshacker3.

Bunları sırasıyla yazarak servisi sonlandırın, ardından kalıntıları silebilirsiniz.
Eğer bu şekilde sonuçlandıramazsan, tekrardan yaz yardımcı olmaya çalışırım.

Ek bilgi: Bilgisayarına kalıcı zarar verebilecek bir yazılım değil, anlık olarak RAM üzerinde aktif çalışan uygulamalara anlık müdahale edebilmeni sağlayan bir yazılım. Belki daha kolay anlaşılması için kulak aşinası olduğumuz bir terim olan makro gibi düşün.

sc stop kprocesshacker3 yazıp dosyadan normal Shift delete yapıp silersen siliniyor. Arkadaşa da teşekkür ederim işe yarayan bir çözüm.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı