KPSS çalışmak için tablet tavsiyesi

Pirlede

Kilopat
Daha fazla  
Merhaba. KPSS için hazırlanıyorum. YouTube'dan ders videoları izlemek, arada PDF okumak için tablet araştırıyorum. 6.5 bin TL'ye kadar bütçem var. Ekran ve ses kalitesi iyi, takılma kasma yapmayacak akıcı bir tablet almak istiyorum. Şu tabletler var şu an almayı düşündüğüm. Sizin de tavsiyelerinizi bekliyorum.

1. Samsung Galaxy Tab A9 Plus (TFT ekrandan dolayı çekiniyorum. Yoksa bu daha baskın geliyor.)
2. Honor Pad X9.
3. Huawei MatePad 11.5
4. Redmi Pad.

A9 Plus ekrandan direkt elendi. Üstelik 4 GB RAM var.
Honor pad X9 4 GB RAM yüzünden elenebilir.

Huawei MatePad bütçenizi aşıyor sanırım, o yüzden Redmi pad düşünebilirsiniz.

Aslında bütçemi arttırabilirim fakat Huawei'nin de Google desteğinin olmaması tedirgin ediyor. Her ne kadar 3. taraf uygulamalar ile bu sorunun aşıldığı söylense de ara sıra uygulamaların kendi kendine kapandığını stabil çalışmadığını söylüyor bazı kullanıcılar. Kafam çok karışık zaten kararsız biriyim. Şu Samsung'un TFT ekranı olmasaydı tadından yenmezdi. Bazen Honor alayım diyorum. 4 GB RAM az ama sadece video falan için kullanacağım için sorun oluşturmaz diye düşünüyorum. Bazen de insanın parası olacak da 3'ün 5'in hesabını yapacağına dilediği şeyi alabilseydi keşke diyorum.

Aslında bütçemi arttırabilirim fakat Huawei'nin de Google desteğinin olmaması tedirgin ediyor. Her ne kadar 3. taraf uygulamalar ile bu sorunun aşıldığı söylense de ara sıra uygulamaların kendi kendine kapandığını stabil çalışmadığını söylüyor bazı kullanıcılar. Kafam çok karışık zaten kararsız biriyim. Şu Samsung'un TFT ekranı olmasaydı tadından yenmezdi. Bazen Honor alayım diyorum. 4 GB RAM az ama sadece video falan için kullanacağım için sorun oluşturmaz diye düşünüyorum. Bazen de insanın parası olacak da 3'ün 5'in hesabını yapacağına dilediği şeyi alabilseydi keşke diyorum.
Haklısınız. Eğer çıkabiliyorsanız şahsen iPad 9'a kadar çıkmanızı öneririm. İkinci el iPad 8 ve kalemini kullanıyorum ben. 9'un ekranı bendekinden daha iyi. Kendi Kitaplar uygulamasında PDF'leri okuyorum, çiziyorum. Not alıyorum. Video izliyorum. Tek sorun hoparlörün tek tarafta olması. Kalemi de ucuz yollu Stylus kalem alıp hallederseniz ders çalışmak için çok işinize yarar.

Açıkçası Apple cihazınız olmasa bile memnun eder çünkü alacağınız Android tabletler genel olarak uzun vadede mutlu etmeyecekler. Çıkabildiğiniz kadar çıkıp pişman olmayın çünkü A9+ tabletin biraz pişmanlık olduğunu gözlemledim. Her an elimde kalacakmış kadar hafif. Ekranı gerçekten hoş değil. Üstüne üstlük kulaklık girişini tabletin köşesine koymuşlar. Böyle saçmalık görmedim. Bir de kılıf ve ekran koruyucu bulma olasılığınız şu sıralar çok düşük.

Huawei konusunda haklısınız. O yüzden en azından Android tarafında S9 FE'ye çıkın. Kalemi de geliyor hem. Eğer iPad almak istemezseniz en iyi çözüm bu olur diye düşünüyorum.

Haklısınız. Eğer çıkabiliyorsanız şahsen iPad 9'a kadar çıkmanızı öneririm. İkinci el iPad 8 ve kalemini kullanıyorum ben. 9'un ekranı bendekinden daha iyi. Kendi kitaplar uygulamasında PDF'leri okuyorum, çiziyorum. Not alıyorum. Video izliyorum. Tek sorun hoparlörün tek tarafta olması. Kalemi de ucuz yollu stylus kalem alıp hallederseniz ders çalışmak için çok işinize yarar.

Açıkçası Apple cihazınız olmasa bile memnun eder çünkü alacağınız Android tabletler genel olarak uzun vadede mutlu etmeyecekler. Çıkabildiğiniz kadar çıkıp pişman olmayın çünkü A9+ tabletin biraz pişmanlık olduğunu gözlemledim. Her an elimde kalacakmış kadar hafif. Ekranı gerçekten hoş değil. Üstüne üstlük kulaklık girişini tabletin köşesine koymuşlar. Böyle saçmalık görmedim. Bir de kılıf ve ekran koruyucu bulma olasılığınız şu sıralar çok düşük.

Huawei konusunda haklısınız. O yüzden en azından Android tarafında S9 FE'ye çıkın. Kalemi de geliyor hem. Eğer iPad almak istemezseniz en iyi çözüm bu olur diye düşünüyorum.

Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bütçemi maalesef iPad 9'a kadar çıkaramıyorum. En fazla 7.5 taş çatlasın 8 bin yapabilirim.

Anladım hocam çok teşekkür ederim bilgilendirme için. Bütçemi maalesef iPad 9'a kadar çıkaramıyorum. En fazla 7.5 taş çatlasın 8 bin yapabilirim.

O zaman 120 Hz ekran ve daha yüksek CPU frekansı önemliyse 4 GB RAM olsa da Honor'a yönelebilirsiniz. Fakat 90 Hz ekran olsa da daha iyi GPU ve 6 GB RAM için de Redmi'ye yönelebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı