RX 5600 XT sistem CRITICAL_PROCESS_DIED hatası veriyor

İşletim sistemi
Windows 10

HaNNiBaR_1

Yoctopat
Daha fazla  
Minidump Rapor Linki
https://drive.google.com/file/d/1ZAJg6W6qnOxP066RINleJ_f1I_BOlhMi/view?usp=sharing
RAM
Corsair DDR4 8 GB (1499 MHz)
SSD veya HDD modeli
SSD WDC WDS500G2B0A-00SM50, Barracuda ST2000DM008
Ekran kartı
ASUS Radeon RX 5600 XT
Anakart
Gigabyte B450M S2H
İşlemci
AMD Ryzen 5 3600 6-Core processor
Bilgisayarım sık sık mavi ekran hatası veriyor. Bazen mavi ekran hatalarından sonra bilgisayar işletim sisteminin yüklü olduğu SSD'yi görmüyor. SSD kablosunu çıkartıp takınca görüyor. Aldığım mavi ekran hataları arasında KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION, CRITICAL_PROCESS_DIED var. Ama bu sıralar sadece CRITICAL_PROCESS_DIED hatası geliyor.
HD tune ile quick scan kapalı iken SSD'yi tarattım bir hata almadım. BIOS güncelledim. AMD chipset driver güncelledim. MemTest86 ile bilgisayara bağlı iki RAM'i tek tek kontrol ettim hata çıkmadı. Sistem yaklaşık 6 senelik.

Alabildiğim minidump dosyalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bilgisayarım sık sık mavi ekran hatası veriyor. Bazen mavi ekran hatalarından sonra bilgisayar işletim sisteminin yüklü olduğu SSD'yi görmüyor. SSD kablosunu çıkartıp takınca görüyor. Aldığım mavi ekran hataları arasında KERNEL_DATA_INPAGE_ERROR, UNEXPECTED_STORE_EXCEPTION, CRITICAL_PROCESS_DIED var. Ama bu sıralar sadece CRITICAL_PROCESS_DIED hatası geliyor.
HD tune ile quick scan kapalı iken SSD'yi tarattım bir hata almadım. BIOS güncelledim. AMD chipset driver güncelledim. MemTest86 ile bilgisayara bağlı iki RAM'i tek tek kontrol ettim hata çıkmadı. Sistem yaklaşık 6 senelik.

Alabildiğim minidump dosyalarına aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Yardımcı olabilirseniz çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

Bu şekilde disk testi yapıp sonuçları paylaşın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı