KPSS çalışmaya nereden başlanmalı?

847445

Picopat
Arkadaşlar 2026 ön lisans KPSS'ye gireceğim şimdiden çalışmaya başlamayı düşünüyorum. Elimde EKPSS için hazırlanan konu anlatım çıktıları var bildiğim kadarıyla konu olarak tüm KPSS seviyeleri aynı sadece soru zorluğu değişiyor bu yüzden e KPSS konu anlatım çıktılarını aldım. Özel kaynaklarda örnek veriyorum tarih dersinde bir konunun maddelerine bakıyorum iki kaynakta farklı maddeler var bir kaynak bir maddeyi yazarken diğer kaynak yazmıyor bunu. Bu yüzden resmi yayın olduğu için e KPSS konu anlatımını seçtim bir sorun teşkil eder mi? Önereceğiniz yayınevi, YouTube kanalı var mı? Çıkmış soruları çözmem mantıklı olur mu? Yoksa Yediiklim diye bir yayın var herkes çok övüyor bu yayının kitaplarını çözmem daha mı iyi olur?
Hedef puanım minimum 80.

Son düzenleyen: Moderatör:
eKPSS konuları biraz farklı ve kırpık. KPSS konu anlatımlarını dinlemelisiniz YouTube'dan. Benim Hocam, Yediiklim ve İndeks gibi kanallara bakabilirsiniz. Çıkmış sorular en önemliler. Başlamadan kaç yapıyorsunuz ve en sonda kaç yapıyorsunuz önemli.

Yediiklim'deki matematikçi iyi. Benim Hocam'daki vatandaşlık hocası iyi. Diğer dersler biraz kimden ne anlıyorsunuz ona bağlı açıkçası.

EKPSS konuları biraz farklı ve kırpık. KPSS konu anlatımlarını dinlemelisiniz YouTube'dan. Benim hocam, yediiklim ve indeks gibi kanallara bakabilirsiniz. Çıkmış sorular en önemliler. Başlamadan kaç yapıyorsunuz ve en sonda kaç yapıyorsunuz önemli.

Yediiklim'deki matematikçi iyi. Benim Hocam'daki vatandaşlık hocası iyi. Diğer dersler biraz kimden ne anlıyorsunuz ona bağlı açıkçası.

Hocam ben eKPSS çıktılarını almadan önce inceledim bir KPSS kitabının PDF indeki içindekiler kısmı ile eKPSS kitabının içindekiler kısımları aynı. Acaba konu olarak değil de konulardaki maddeler olarak mı eksik?

Hocam ben eKPSS çıktılarını almadan önce inceledim bir KPSS kitabının PDF indeki içindekiler kısmı ile eKPSS kitabının içindekiler kısımları aynı. Acaba konu olarak değil de konulardaki maddeler olarak mı eksik?

Evet, öyle diyebiliriz. KPSS'de 120 soru varken eKPSS'de 60 soru var. Tabii ki konular kırpılmış.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı