YKS'ye çalışmaya nereden başlanmalı?

Tamamdır teşekkür ederim ona da başlayacağım.

Hocam bide genel olarak ezber odaklı ders olduğu için şimdiden çalışsam o dersi sene sonunda unutma gibi problemler olur mu ?
Tamamdır teşekkür ederim ona da başlayacağım.

Hocam bide genel olarak ezber odaklı ders olduğu için şimdiden çalışsam o dersi sene sonunda unutma gibi problemler olur mu ?
Olmaz hocam, ders bittikten sonra bol bol deneme çözeceksin unutamazsın istesende.

Olmaz hocam, ders bittikten sonra bol bol deneme çözeceksin unutamazsın istesende.
Son sorum youtube da gördüğüm kadarıyla görkem şahin hoca kimya için her sene ayrı kamp paylaşıyor. 2024-2025 şeklinde ayrı ayrı var. 2026 kampını beklemeli miyim sizce ? Yoksa şuan 2025ten başlamalı mıyım ?
Ek olarak şuan aktif olarak satış sayfalarında satılık tyt kimya kitabı yok. Youtube sayfasında yeni videolara baktım kimya için 2026 duyuru benzeri bir video bulamadım.

Son sorum YouTube'da gördüğüm kadarıyla görkem şahin hoca kimya için her sene ayrı kamp paylaşıyor. 2024-2025 şeklinde ayrı ayrı var. 2026 kampını beklemeli miyim sizce? Yoksa şu an 2025TEN başlamalı mıyım?
Ek olarak şu an aktif olarak satış sayfalarında satılık TYT kimya kitabı yok. YouTube sayfasında yeni videolara baktım kimya için 2026 duyuru benzeri bir video bulamadım.

2025i izleyin, başlayın şimdiden. Yeni kamp duyurusu gelirse kitabı o zaman alırsınız.

2025i izleyin, başlayın şimdiden. Yeni kamp duyurusu gelirse kitabı o zaman alırsınız.
Dershanem ağustos gibi başlar. Bir yandan çevremden biri dil bilgisi ve biyolojiye başlamamı söylemişti. Dershane başlamadan bitiririm gibi o dersleri yanında bide mat başlıyor 5 güne.
Ne düşünüyorsunuz yapılır mı yoksa kimyadan devam mı edeyim ?
Bana yeni kimya kampı beklemekle uğraşmamamı söylemişti.

Dershanem ağustos gibi başlar. Bir yandan çevremden biri dil bilgisi ve biyolojiye başlamamı söylemişti. Dershane başlamadan bitiririm gibi o dersleri yanında bir de mat başlıyor 5 güne.
Ne düşünüyorsunuz yapılır mı yoksa kimyadan devam mı edeyim?
Bana yeni kimya kampı beklemekle uğraşmamamı söylemişti.

Dil bilgisi olabilir ama fen için her zaman derim, ders ders ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama illa diyorsanız ki başlayayım, iki fen dersini birlikte götürebilirsiniz.

Dil bilgisi olabilir ama fen için her zaman derim, ders ders ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Ama illa diyorsanız ki başlayayım, iki fen dersini birlikte götürebilirsiniz.
Yok benim dediğim kimyayı ertlemek ve biyoloji + türkçe başlamak. Böyle bir öneri aldım ve size sormak istedim mantıklı mı diye. 2 fen dersi beraber ilerletmeyeceğim.

Yok benim dediğim kimyayı ertlemek ve biyoloji + Türkçe başlamak. Böyle bir öneri aldım ve size sormak istedim mantıklı mı diye. 2 fen dersi beraber ilerletmeyeceğim.

Biyoloji de kolaydır güzeldir. Ama ezber olduğu için unutma şansı daha çok olur. Tabii biyoloji konuları bittiğinde haftalık 2 tane branş biyoloji atarsanız unutmazsınız.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı