KPSS matematik tavsiyesi

nonameaccount

Hectopat
Merhaba arkadaşlar, ben bu sene sağlık meslek lisesinde 11. sınıf okuyorum. Kpss'ye girip kazanırsam lise biter bitmez ATT olarak işe başlayabileceğimi söylüyorlar. Ama benim bırakın Kpss'yi, normal sınavlar için bile yeterli matematiğim yok. Diğer dersler için hafta sonları dershaneye gideceğim fakat matematik dersi almam hiç bir işe yaramaz. En baştan, temelden başlamam gerek. Neredeyse 4 işleme kadar dönebilirim, ciddiyim. Bana öneriniz ne olur ? Hangi sayfaya yada kitaba yönlendirebilirsiniz ? Yardımlarınız ile (maalesef) hayatımı değiştirecek tek bir sınava hazırlanacağım. Şimdiden teşekkürler.

KPSS matematik için sana YGS kitaplarının ilk basamak olanları var adeta toplama çıkarmadan başlıyor. Bunu bitirdikten sonra KPSS için hazırlanmış kitapları çözmelisin.

Kitaplarla uğraşmana gerek bile yok. İnternette yayınevlerinin hocalarının özel olarak hazırladığı her derse ait tüm konuları içeren videolar var. Ben onları indirip çalıştım ve 2015 kpssde 94 puan aldım. Videonun diğer bir avantajı da istediğin zaman açabilirsin ve durdurup not alabilirsin. Konuları bitirdikten sonra bol bol soru çöz ve zaman-net performansını geliştirmek için deneme çöz.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı