KPSS matematikte kim izlenir?

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
KPSS ön lisans sınavına gireceğim 2026'da," 3 ay sonra falan başlamayı düşünüyorum. Matematikte temelim çok kötü öncelikle matematik temeli anlatan YouTube'da bir hoca var mı? Bildiğiniz iyi anlatan ve daha sonra yine KPSS matematik için kimi izlemeliyim?
Doping Hafıza için bilginiz var mı? Düşünceniz nedir?
Sizce dershane gidilmeli yoksa YouTube ile izlesem de iyi olur mu?
Tarih, coğrafya, vatandaşlık için bildiğim anlatımını sevdiğim hocalar var ama matematik sorun sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
KPSS ön lisans sınavına gireceğim 2026'da," 3 ay sonra falan başlamayı düşünüyorum. Matematikte temelim çok kötü öncelikle matematik temeli anlatan YouTube'da bir hoca var mı? Bildiğiniz iyi anlatan ve daha sonra yine KPSS matematik için kimi izlemeliyim?
Tarih, coğrafya, vatandaşlık için bildiğim anlatımını sevdiğim hocalar var ama matematik sorun sizce ne yapmalıyım?
Bıyıklı matematik bakabilirsin. KPSS artık TYT tarzına dönmeye başladı. KPSS Matematik hocası maalesef yok. O yüzden TYT hocalarından ilerlemek daha mantıklı. Kendine uygun bulursun. Ama diğerleri için bu hocaları şiddetle tavsiye ederim. Tarihte Ramazan Yetgin, Coğrafya Engin Eraydın, Vatandaşlık Emrah Vahap Özkaraca. Tarih için ekstra 1 hoca daha olabilir.

Coğrafya için gizli bir hazine söyleyeyim: Sayın hocam coğrafya. Matematik Mehmet bilge yıldız. Diğerleri için üstteki arkadaşın dediği hocalar.

Bıyıklı matematik bakabilirsin. KPSS artık TYT tarzına dönmeye başladı. KPSS Matematik hocası maalesef yok. O yüzden TYT hocalarından ilerlemek daha mantıklı. Kendine uygun bulursun. Ama diğerleri için bu hocaları şiddetle tavsiye ederim. Tarihte Ramazan Yetgin, Coğrafya ENG'in Eraydın, Vatandaşlık Emrah Vahap Özkaraca. Tarih için ekstra 1 hoca daha olabilir.

Coğrafya için gizli bir hazine söyleyeyim: Sayın hocam coğrafya. Matematik Mehmet bilge yıldız. Diğerleri için üstteki arkadaşın dediği hocalar.

Teşekkürler.

YKS sınavında sayısal 11202 sıralama yapmış birisi olarak sana şöyle bir tavsiye verebilirim matematiği geliştirmenin yolu sorular üzerine uğraşmak.

YKS sınavında sayısal 11202 sıralama yapmış birisi olarak sana şöyle bir tavsiye verebilirim matematiği geliştirmenin yolu sorular üzerine uğraşmak.

Peki sence dershanenin çok faydası olur mu? YouTube üzerinden de çalışsam uğraşmam yeterli kalır mı? Tarih konusunda iyiyim coğrafya geliştirebilirim Türkçe fena değil ama işte matematikte ciddi sorun var.

Peki sence dershanenin çok faydası olur mu? YouTube üzerinden de çalışsam uğraşmam yeterli kalır mı? Tarih konusunda iyiyim coğrafya geliştirebilirim Türkçe fena değil ama işte matematikte ciddi sorun var.
100 Bin üzerinde fiyat veriyorlar. Fiyatını geçtim. Zaman olarakta vakit alıyor. Sadece deneme sınavlarına kayıt olun. Artık yıllar önceki gibi değil. Youtube bir hazine.

100 Bin üzerinde fiyat veriyorlar. Fiyatını geçtim. Zaman olarak da vakit alıyor. Sadece deneme sınavlarına kayıt olun. Artık yıllar önceki gibi değil. YouTube bir hazine.

Doğru diyorsun deneme sınavlarına katılma işini yaparım aklımda yoktu o iyi olur.

Mehmet bilge yıldızın 7 adımda temel matematik kitabı nasıldır? Ben de yavaştan bu kitapla temel atmayı planlıyorum. Yaz döneminde de ana konu anlatımına geçebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı