KPSS matematikte kim izlenir?

Mehmet bilge yıldızın 7 adımda temel matematik kitabı nasıldır? Ben de yavaştan bu kitapla temel atmayı planlıyorum. Yaz döneminde de ana konu anlatımına geçebilirim.
Çok temel bir kitap. Bana antrenmanlarla matematik gibi gelmişti. Daha başında bıraktım. Çözümleri vs. de bana göre kötüydü.

Temel atmak için güzel bir kitap. Tavsiye ederim.

Anladım. Peki ana kamp nasıl ve soru bankası? Alınır mı? Dersiniz? Olmadı temel atmayı bıyıklı matematikten yaptıktan sonra izlemeyi düşünüyorum. Bıyıklı matematik iyi olsa da daha çok TYT ağırlıklıymış gibi geliyor. Mehmet hoca KPSS matematiğe daha hakim gibi geldi.

Anladım. Peki ana kamp nasıl ve soru bankası? Alınır mı? Dersiniz? Olmadı temel atmayı bıyıklı matematikten yaptıktan sonra izlemeyi düşünüyorum. Bıyıklı matematik iyi olsa da daha çok TYT ağırlıklıymış gibi geliyor. Mehmet hoca KPSS matematiğe daha hakim gibi geldi.

Mehmet hoca bilmeyen kişiye göre anlatıyor. Bu yüzden temeli olmayan biri için adım adım öğretici nitelikte. Soru bankası alınabilir, illa Mehmet hocanınki şart değil başka kalileti soru bankaları da çözülebilir fakat video çözümlü olmasına dikkat edin. Mehmet hocanın soru bankası da güzeldir kolaydan zora doğru şekilde oluşuyor. Video çözümü de var.

Bıyıklı matematik hakkında bilgiye sahip değilim herhangi bir şey diyemem.

Sürekli hoca değiştirmek de çok mantıklı değil. Hele matematikte hiç değil. Matematik temeli işin bel kemiği, hangi hocadan temel atacaksanız o hocadan devam edin. Çünkü hocaların kendi tarzları olduğu için ilerleyen soru çözümlerinde kopukluk yaşamamanız adına temeli hangi hocadan attıysanız o hocadan devam edin.

Eğer Mehmet bilgeyi tercih ederseniz ig yayınlarını takip etmenizi öneririm. Soru çözüm yayınları oluyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı