KPSS ön lisans için kitap önerisi

ömer0147

Centipat
Daha fazla  
KPSS ön lisans 2026'ya başlamayı düşünüyorum. 2 ay içinde konu anlatımlı kitap alacağım. Her dersten bazı kitaplarda konular yüzeysel oluyor. Ben ayrıntılı olsun istiyorum.
Bilgi fazla olsun eksik olmasın. Önerebileceğiniz yayın var mı?

KPSS ön lisans 2026'ya başlamayı düşünüyorum. 2 ay içinde konu anlatımlı kitap alacağım. Her dersten bazı kitaplarda konular yüzeysel oluyor. Ben ayrıntılı olsun istiyorum.
Bilgi fazla olsun eksik olmasın. Önerebileceğiniz yayın var mı?

Hangi bölümü okuyorsun hocam? Bende başlamayı düşünüyorum ama daha erken sadece Türkçe ve matematik üzerine yoğunlaşmalısın bence. Mehmet bilge ceylanın 7 adımda matematik 7 adımda problemler ve 7 adımda sayısal mantık kitaplarıyla başlayabilirsin. Konu anlatımlı kitaba ihtiyacın yok konu anlatımlarını YouTube'dan dinlemen yeterli.

Tıbbi dokümantasyon ve sekreterlik bölümü okudum matematik dersinde zayıfım temel matematik anlatan hocalar izlemeyi düşünüyorum öncelikle bende dediğinize bakacağım yotube ders videoları izliyeceğim hocam zaten am konu anlatım mi da olması daha iyi olur gibi hem orda okuyup hem anlatan hocadan duymak berirli zamanlarda ilerliyen zamanda tekrar içinde iyi olur ve yaklaşık 1 yıl kala başlamayi düşünüyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı