YKS öğrencisi
Hectopat
Daha fazla
Arkadaşlar KPSS Ortaöğretim sınavına 7 gün kaldı. Bu süre içerisinde ne yapılabilir? Şu an pişmanım neden derseniz 10 Temmuz günü kaynaklarını almıştım. O zamandan bu zamana kadar hiçbirini çözemedim. YouTube'da bir kişi sınava 2 ay kala bu yöntemi uygulayarak 94 puan aldığını söylemişti. Bu kişiye göre her bir dersin soru çözüm videosu izlenip not alınacak ve sonra soru bankaları çözülecek. Ben de pek inanmadım. Ona göre konu videoları uzun onun için öyle diyor. Neyse sonra ben bu programını inceledim. Programı da var. Hocaları izlemeye başladım. Ama birşey anlayamadım. Sonra genel tekrar videolarını izleyim dedim. Bu arada genel kültür için hocaların video ders notunu almadım. Programdaki hocalar bana uygun gelmedi maalesef.
Şimdi ben genel kültür adına hiçbir dersin konusunu bilmiyorum. Soru çözüm videoları mı izleyim? Genel tekrar videolarını mı izleyim? Her bir ders için konuşuyorum arkadaşlar. Her gün paragraf bile çözmedim. Hocanın e-kitabınıda aldım. Çıkmış soruları almayı düşünüyorum ama konuyu bilmiyorum. Bu saatten sonra normal soru bankası çözülür mü? Bu telegram gruplarında KPSS grupları var. Orda bir sürü notlar falan var. Onları mı okuyayım bilemiyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.
Şimdi ben genel kültür adına hiçbir dersin konusunu bilmiyorum. Soru çözüm videoları mı izleyim? Genel tekrar videolarını mı izleyim? Her bir ders için konuşuyorum arkadaşlar. Her gün paragraf bile çözmedim. Hocanın e-kitabınıda aldım. Çıkmış soruları almayı düşünüyorum ama konuyu bilmiyorum. Bu saatten sonra normal soru bankası çözülür mü? Bu telegram gruplarında KPSS grupları var. Orda bir sürü notlar falan var. Onları mı okuyayım bilemiyorum arkadaşlar. Yardımcı olursanız çok ama çok sevinirim.