KPSS ortaöğretim ile jandarma uzman erbaş başvuruları nasıldır?

alo cimer

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
INTEL I3 12100F
MSI H610M-E
MSI RTX 4060 VENTUS 2X BLACK
MSI SPATIUM M450 PCI-Express 4.0 500 GB M.2 SSD
MSI MAG FORGE M100A RGB Fan mATX
LEXAR THOR 16GB (2x8GB) DD4 3200Mhz
Merhaba, bugün KPSS ortaöğretim sınavına girdim ve ortalama 70 puan alabiliyorum. Jandarma uzman erbaş için temin tarihlerine baktığımda KPSS ortaöğretim sınav sonucu açıklanmadan başvurular açılıyor ve kapanıyor. Bu konu hakkında bilgisi olan var mı? Neden böyle bir durum söz konusu?
2023 YILI SÖZLEŞMELİ UZMAN ERBAŞ TEMİNİ12.09.2022 09:0026.09.2022 23:59
06 Kasım 2022 tarihinde uygulanan 2022-KPSS Ortaöğretim Sınavı'na ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarını 24 Kasım 2022 tarihinde açıklanacak.

Başvurunuzu yaptıktan sonra değerlendirme sürecine alınırsınız ve sınav sonucunuz açıklandıktan sonra da taban puan durumuna göre elenirsiniz ya da bir sonraki aşamaya çağrılırsınız. MSB'nin aksine Jandarma hep bu sistem ile ilerliyor.

Başvurunuzu yaptıktan sonra değerlendirme sürecine alınırsınız ve sınav sonucunuz açıklandıktan sonra da taban puan durumuna göre elenirsiniz ya da bir sonraki aşamaya çağrılırsınız. MSB'nin aksine Jandarma hep bu sistem ile ilerliyor.
Yani başvuru yaparken KPSS puan bilgisini girmem gerekli. Ama sınav sonucum daha açıklanmadı. Şöyle anlatayım. Uzman erbaş temin tarihi duyuruluyor örneğin 18.09.2024 tarihinde başvurular başlıyor. 26.09.2024 tarihinde sonlanıyor. Benim KPSS ortaöğretim sınav sonucum 4 Ekim'de açıklanacak. Sınav sonucum açıklanmadan başvurular açılıp kapanıyor.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı