Bu işte bir sorun yok diyen adam girip memur oluyor işte. İki lafı bir araya getiremeyen, gördüğü durumu çözümleyemeyen, çalıntı ile ihtimali birbirine karıştıran şark kurnazları şu an atanıyor veya atandı. Şu duruma kimse tasadüf diyemez bu kadar net konuşuyorum.
ÖzkanK'de savunmaya başladığına göre durum vahim. Yayın evleri de birebir aynı olan soruları ''tesadüftür'' diye savunmaya başladığına göre daha da vahim.
Doğrudur, şıklara kadar soru tahmin etmek normal bir şey zaten. Savunduğu şey de mantıklı olsa keşke. KPSS kitapçığı çıktıysa aç bak bakalım sorular var mı yok mu?
Cahilliğin daniskası gerçekten. Bir insan birine bu kadar bağlı olmamalı. Büyük ihtimal kendisi eşcinsel ve malum kişiye aşık.
Soru tutturanı gördükte, şıkları bile tutturanı ilk defa görüyoruz. Üstüne bunu savunuyorlar .
Normalde suç FETÖ'nündü. Bu sefer kimin olacak acaba? Çok merak ediyorum Hadi eyvallah, 2016 ve öncesi FETÖ'nündü diyelim. Şimdi bu nedir? Sorulara sahip çıkılamıyor mu?
Normalde suç FETÖ'nündü. Bu sefer kimin olacak acaba? Çok merak ediyorum Hadi eyvallah, 2016 ve öncesi FETÖ'nündü diyelim. Şimdi bu nedir? Sorulara sahip çıkılamıyor mu?
Dershaneden ziyade bu kadar benzerlik kesinlikle tesadüf olamaz. Tezgah iyi kurulmuş, denecek çok bir şey de yok gibi gözüküyor. Acaba Yedi İklim dershanesine soruları Allah mı söylüyor?
Dershaneden ziyade bu kadar benzerlik kesinlikle tesadüf olamaz. Tezgah iyi kurulmuş, denecek çok bir şey de yok gibi gözüküyor. Acaba Yedi İklim dershanesine soruları Allah mı söylüyor?