barder22 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ocak 2023 #1 Merhabalar kraloyun.com sitesinden virüs bulaşabilir mi? Yani bir sitede gezerken virüs yer misiniz gibi bir sorudur bu.
Merhabalar kraloyun.com sitesinden virüs bulaşabilir mi? Yani bir sitede gezerken virüs yer misiniz gibi bir sorudur bu.
Çözüm Cihen 1 Ocak 2023 Hayır. Bir indirme yapıp, indirdiğiniz şeyi çalıştırmadığınız sürece virüs bulaşmaz.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #2 Hayır. Bir indirme yapıp, indirdiğiniz şeyi çalıştırmadığınız sürece virüs bulaşmaz. Artı 1 Eksi Çözüm
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2023 #3 barder22 dedi: Merhabalar kraloyun.com sitesinden virüs bulaşabilir mi? Yani bir sitede gezerken virüs yer misiniz gibi bir sorudur bu. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir içerik indirmiyoruz. Artı 0 Eksi
barder22 dedi: Merhabalar kraloyun.com sitesinden virüs bulaşabilir mi? Yani bir sitede gezerken virüs yer misiniz gibi bir sorudur bu. Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum bir içerik indirmiyoruz.
KS KS barder22 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ocak 2023 #4 Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Cihen dedi: Hayır. Bir indirme yapıp, indirdiğiniz şeyi çalıştırmadığınız sürece virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Melys dedi: Sanmıyorum bir içerik indirmiyoruz. Genişletmek için tıkla... Artı 0 Eksi
Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Cihen dedi: Hayır. Bir indirme yapıp, indirdiğiniz şeyi çalıştırmadığınız sürece virüs bulaşmaz. Genişletmek için tıkla... Melys dedi: Sanmıyorum bir içerik indirmiyoruz. Genişletmek için tıkla...
Melys Hectopat Katılım 2 Nisan 2021 Mesajlar 2.544 Makaleler 4 Çözümler 18 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Kadın 1 Ocak 2023 #5 barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum güvenli bir site flash oyun oynamak için. Artı 0 Eksi
barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Sanmıyorum güvenli bir site flash oyun oynamak için.
Cihen Hectopat Katılım 5 Haziran 2022 Mesajlar 2.241 Çözümler 8 Daha fazla Sistem Özellikleri CPU: Intel i5-11400F GPU: PNY GeForce RTX 3060 Anakart: ASUS PRIME H510M-E RAM: PNY 8GB XLR8x2 3200MHz DDR4 RAM Kasa: POWER BOOST X58RGB PSU: High Power 750W 80+ Gold Performance SSD: Kioxia Exceria NVMe M2 500GB Klavye: Hadron G502 Fare: Bloody A90 Kulaklık: Bloody G580 Telefon: Xiaomi Redmi Note 9 Cinsiyet Erkek 1 Ocak 2023 #6 barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır gizliden bir şey inmez. İndirilen bir şey olur ise normal indirilenler sekmesinden bildirim olarak gözükür. Artı 0 Eksi
barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır gizliden bir şey inmez. İndirilen bir şey olur ise normal indirilenler sekmesinden bildirim olarak gözükür.
KS KS barder22 Hectopat Katılım 18 Şubat 2021 Mesajlar 17 Daha fazla Cinsiyet Diğer 1 Ocak 2023 #7 Melys dedi: Sanmıyorum güvenli bir site flash oyun oynamak için. Genişletmek için tıkla... Cihen dedi: Hayır gizliden bir şey inmez. İndirilen bir şey olur ise normal indirilenler sekmesinden bildirim olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim yardım ettiğiniz için iyi pazarlar. Artı 0 Eksi
Melys dedi: Sanmıyorum güvenli bir site flash oyun oynamak için. Genişletmek için tıkla... Cihen dedi: Hayır gizliden bir şey inmez. İndirilen bir şey olur ise normal indirilenler sekmesinden bildirim olarak gözükür. Genişletmek için tıkla... Peki teşekkür ederim yardım ettiğiniz için iyi pazarlar.
kyujin Decipat Katılım 25 Ağustos 2022 Mesajlar 3.016 Çözümler 8 1 Ocak 2023 #8 barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır ama bilgisayarı Malwarebytes ile tarayabilirsin. Kaspersky da olabilir. Artı 0 Eksi
barder22 dedi: Yani ben bişey indirdiğini görmedim gizliden bişey inmiş olabilir mi sitede? Genişletmek için tıkla... Hayır ama bilgisayarı Malwarebytes ile tarayabilirsin. Kaspersky da olabilir.