Krampon önerisi

CraniaxNE

Kilopat
Haftada en az 1 halı saham garanti oluyor. Bazı haftalar 2-3 nadiren de 4 olabiliyor. Profesyonel değilim. Normalde 2K gibi bir bütçem var ama zorlarsam 3K civarına da çıkabilirim. Ne önerirsiniz?

Ayağının yapısına göre değişiyor hangi kramponla rahat edeceğin. Ben şahsen Nike Air Zoom kullanıyorum. Ayağı güzel sarıyor ve hoş görünüyor. Sana da öneririm.

Ayağının yapısına göre değişiyor hangi kramponla rahat edeceğin. Ben şahsen Nike Air Zoom kullanıyorum. Ayağı güzel sarıyor ve hoş görünüyor. Sana da öneririm.

Air Zoom'un piyasası arkadaşın bütçeye göre biraz yüksek değil mi hocam?

Air Zoom'un piyasası arkadaşın bütçeye göre biraz yüksek değil mi hocam?

Söylediği aralıktan en fazla 200 lira yüksektir hocam. Tam profesyonellere değil yarı profesyonellere bakarsanız fiyatları 2500-3500 arası değişiyor internette. Nike mağazalarında da fiyatlar aşağı yukarı aynıdır.

Halı saha ayakkabısı tavsiye ederim. Krampon sakatlanmaya yol açabiliyor.

6 senedir aktif olarak krampon kullanıyorum henüz bir sakatlanmaya sebep olduğunu görmedim hocam. Oynadığınız mevkiye göre değişecektir tabii ki. Ama dikkatli kullanıldığı sürece krampon sakatlanmaya yol açar diye bir gerçek olduğuna katılmıyorum.

6 senedir aktif olarak krampon kullanıyorum henüz bir sakatlanmaya sebep olduğunu görmedim hocam. Oynadığınız mevkiye göre değişecektir tabii ki. Ama dikkatli kullanıldığı sürece krampon sakatlanmaya yol açar diye bir gerçek olduğuna katılmıyorum.

Abimin çapraz bağları koptu şu an sakat. İyi ısınırsa ve düzgün oynarsa tâbi ki bir şey olmaz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı