ugamanyak Decapat Katılım 2 Eylül 2022 Mesajlar 244 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #1 Arkadaşlar merak ettigim icin açtım konuyu. Kramponla mı daha hızlı koşulur halı sahala mı?
ATTILA453 Hectopat Katılım 28 Nisan 2024 Mesajlar 2.152 Çözümler 62 6 Temmuz 2024 #2 ugamanyak dedi: Arkadaşlar merak ettigim icin açtım konuyu. Kramponla mı daha hızlı koşulur halı sahala mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla değişen pek de bir şey yk. Artı 0 Eksi
ugamanyak dedi: Arkadaşlar merak ettigim icin açtım konuyu. Kramponla mı daha hızlı koşulur halı sahala mı? Genişletmek için tıkla... Bildiğim kadarıyla değişen pek de bir şey yk.
maximiliandg Hectopat Katılım 7 Ocak 2021 Mesajlar 130 6 Temmuz 2024 #3 Kramponu çim sahada kullmak, halı saha ayakkabısını da halı sahada kullanmak en sağlıklısı, hıza katkısı yok olsa da sağlıklı bir iş değil kısacası. Artı 0 Eksi
Kramponu çim sahada kullmak, halı saha ayakkabısını da halı sahada kullanmak en sağlıklısı, hıza katkısı yok olsa da sağlıklı bir iş değil kısacası.