Kramponun fiyatı neden çok düşük?

ömer425

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
gtx 1650 , i5 9300h
COVID'den 2 hafta önce bir krampon almıştım. Hiç kullanamadım ve satmak için 0 fiyatlarına baktım. Ama fiyatı 500TL civarındaydı. Marka modeli Adidas nemeziz 19.4 36 numara. Çocuk ayakkabısı olduğu için mi bu kadar ucuza gidiyor anlamadım.

Her ürünü aldığın fiyatın kat ve kat üstüne satacaksın diye bir şey yok. Her ürün yıllar geçtikçe değerini koruyamıyor maalesef. Zaten o zaman ki aldığın fiyattan fazlaya gidecek muhtemelen. Sıfır olarak bulduğun fiyatlardan biraz daha düşük fiyata gidecektir diye tahmin ediyorum.

Her ürünü aldığın fiyatın kat ve kat üstüne satacaksın diye bir şey yok. Her ürün yıllar geçtikçe değerini koruyamıyor maalesef. Zaten o zaman ki aldığın fiyattan fazlaya gidecek muhtemelen. Sıfır olarak bulduğun fiyatlardan biraz daha düşük fiyata gidecektir diye tahmin ediyorum.
Maalesef anlayamadığım konu şu. Ayakkabı cidden kaliteli ve şu anki 300-500tlik kramponlarla alakası yok. Satılan sitelerde sanki stoğu bitmiş de bir daha fiyat güncellememişler gibi geldi bana o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.

Maalesef anlayamadığım konu şu. Ayakkabı cidden kaliteli ve şu anki 300-500tlik kramponlarla alakası yok. Satılan sitelerde sanki stoğu bitmiş de bir daha fiyat güncellememişler gibi geldi bana o yüzden sorma ihtiyacı hissettim.
Öyle de olabilir, ikinci el sitelerinde aynısından bulmaya çalış, google lens ile de arat yurtdışı fiyatlarını da görürsün ama en sağlıklısı ikinci el sitelerinde ne kadar fiyat yazıldıysa o tarz bir şey belirlemen daha iyi olur.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı