Bildiğin çakma satıyorlar. Birde en üstün kalite,Elite kalite demişler4K civarlarında Elite diye satılıyor kaliteli mi? Ona göre alacağım.
Bildiğin çakma satıyorlar. Bir de en üstün kalite, Elite kalite demişlerdaha Nike yazarken bile Nike yazmışlar kategoride site bile hatalı. Sence yapılır mı alışveriş? Fiyatını geçiyorum 1K ya bile bulursun bu çakmaları.
Ayak sağlığı önemli bir şey şakaya gelmez orijinal al alamıyorsun başka markalara yönel onu da yapamayacaksan kirala.
Reis eninde sonunda çakma ürün alıyorsun fason üretim saçma sapan kişiler tarafından üretilen şeyler. Birde saçma sapan fiyatlarda. Yurtdışından sipariş versen 500 liraya alırsın şunları.Benim bir arkadaşım almıştı oradan hatta beraber beğenmiştik onunkinde sıkıntı yoktu gayet de kaliteliydi ama demek ki kranpona göre değişebiliyor.
Reis eninde sonunda çakma ürün alıyorsun fason üretim saçma sapan kişiler tarafından üretilen şeyler. Bir de saçma sapan fiyatlarda. Yurt dışından sipariş versen 500 liraya alırsın şunları.
Çakma veya ithal diye satılan hiçbir ayakkabı alınmaz, elit diye alırsınız tek maçta yırtılır, orijinal alın akademi olsun daha iyi.
Aslında doğru söylüyosunuz ama geçenlerde Nike'a girdim baktım biraz ama kaliteli gelmedi bir de stok azalmıştı çalışanlara sordum gelecek dediler ama maçlarım başlacak o yüzden hızlı olsun diye sordum.
Denediyseniz siparişte verebilirsiniz, hangi modelden bakıyorsunuz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.