Kratos vs Thor

Beyler yeni oyunda herhalde Thor ile kapışacağız. Sizce hangisi döver? :) Bana kalsa Kratos haşat eder gibime geliyor ama. Biraz çocukça soru oldu ama neyse. :) Bu arada bu konuyu nereye açacağıma tam emin değildim o yüzden yanlış ise ceza vermeden değiştirirseniz sevinirim.
Oyun bakımında diyorsan net bir kazanan çıkmaz ve sonuç göreceli olur. Fakat çizgi roman evrenindeki Thor'dan bahsediyorsan bu değişiklik gösterir, "Tanrı" sıfatının hakkını veren bir Thor'da var layık olmayan Thor'da...

Beyler yeni oyunda herhalde Thor ile kapışacağız. Sizce hangisi döver? :) Bana kalsa Kratos haşat eder gibime geliyor ama. Biraz çocukça soru oldu ama neyse. :) Bu arada bu konuyu nereye açacağıma tam emin değildim o yüzden yanlış ise ceza vermeden değiştirirseniz sevinirim.
Çizgi romanları bilmem ama MCU ya bakarsak Kratos çok rahat alır.

@TuruncuBey Poseidon diyecektim Olympus demişim. Bide bu saydıklarımın hepsinden çok daha güçlü olan tanrıları cezalandıran "Onurun muhafızları" diye geçen Hiddetliler var. Yani tüm serideki en üstün varlıklar onu bile kesiyor. Kız kardeşlerin videosunu da bırakayım efsane bir şey;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çizgi roman aleminde başka bir Thor var sanırsam. Eğer oyunda bir karşılaşma olursa sanırım Kratos alır.

Arkadaşlar, önce Poseidon gibi ''Yunan Mit.''denilince akla gelen ilk tanrıyı parçalara ayıran ve denizlere özgürlüğü veren Güneş Tanrısı Helios ile kolay bir savaş verip kafasını yanında gezdiren, insanın doğaya karşı yenilmez oluşunu, kuvveti ve dayanıklılığı simgeleyen kardeşi Herkül'ü öldüresiye döven, Ölüm Tanrısı Hades'i bu adı kullandığına pişman eden ve Savaş Tanrısı Ares'i bir şekilde pataklamayı başarıp en son babası Zeus'u katleden adamdır KRATOS!

Sıralamayı her ne kadar aklıma göre yapmış olsam dahi bu Thor vs Kratos muhabbetinde tarafım net ve bellidir.

Çok geç bir cevap ama kısaca açıklıyayım eğer oyun yani mitolojik açıdan diyorsan kratos çok rahat şekilde alır aynı şekilde Marvel film evreninde geçen thoruda rahat bir şekilde yenebilir ama ben bir kratos, how hayranı olarak söylemeliyim ki çizgi roman evrenindeki Thor'un gücü sınırsız aşırı overpowered gereksiz güçlü sadece fanaları mutlu etmek için yapılmış superman givi bir şey çıkmış ortaya burada kratos yenilir gibi ama genç kratos athena tarafından Blade of olympos kılıcına verilen tanrı gücü ile ve tabii ki spartan rage ile bence %30 şansı var derim.

Thor Mit'de alır. Tanrı katlarında Thor, 16. katta Odin, 17 Zeus, 18 Kratos. Ortada bıle yokken sız Vs'sını yapıyosunuz. Cızgı romanda mit'dede alır ama Mcu'yu bılemıyorum. Mcu'dakı Thor daha guclerını yenı yenı kesfedıyor. 4. fılmde Thor Love and Thunder'da Rune Kın Thor gelebılır. Rune Kın Thor vs Kratos en guclu halı. Dersenız Thor rahat alır, oyunda Kratosun oyununda oldugu için Kratos alacak cunku Kratos'un oyunu yanı merkezde. Kratos oldugu için buyuk ıhtımal Kratos alacak oyunda.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı