Kreatin marka önerisi

Ozan58

Hectopat
Daha fazla  
Evde 40kg ağırlık setim ve birkaç spor aleti var. Kreatin almayı düşünüyorum orta düzey marka bütçeyi çok zorlamayacak bir marka önerebilir misiniz? Bir de preworkout çok mu ağıra kaçar? Okuldan gelince aşırı yorgun düşüyorum ders çalışmam gerektiği için uyumamam gerekiyor. Sizce yanında preworkout alınır mı? Yoksa yorgunluğumu giderecek başka bir şey var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Evde 40kg ağırlık setim ve birkaç spor aleti var. Kreatin almayı düşünüyorum orta düzey marka bütçeyi çok zorlamayacak bir marka önerebilir misiniz? Bir de preworkout çok mu ağıra kaçar? Okuldan gelince aşırı yorgun düşüyorum ders çalışmam gerektiği için uyumamam gerekiyor. Sizce yanında preworkout alınır mı? Yoksa yorgunluğumu giderecek başka bir şey var mı?
Preworkout'a gerek yok hocam. Bana kalırsa kreatine de gerek yok ama alacağım diyorsanız Supplementler Creapure alabilirsiniz.

Pre workout içmeyin akşam vakti. Ben akşam 8 civarında spora gittiğim için içiyordum ancak akşam uyumasam dahi geceleri 2'ye 3'e kadar ayık tutuyordu.

Spor öncesi 1 bardak sek kahve için yeterli. Bir de genel olarak yorgunluğunuzu azaltmak için normal hayatta vitamin tüketin yeter.

Bu acizlere yönelmeyin, boykota destek verin. Emir veya tavsiye değil, ricadır.

HIQ yada Protein Ocean ama P.O daha önde

Siz Protein Ocean alın, güvenilir bir marka

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı