Kreatin nasıl kullanılır?

Saolun hocam bende aynı kafadayım kışın kilo almak daha mantıklı yaza doğru definasyon da kreatin de kilo alımı haricinde güzel bir enerji veriyor günlük işlere etki ediyor beyin sağlığına vb. iyi geliyormuş sadece kas odaklı bakmamak lazım da su tutma salma olayları kafa karıştırıyor bende biraz, sanırım kreatinin suyu azalıyor ve kafeinle falan su atıyorum ama geri aldığımda oluyor, yediğim şeylerden tuzdan falan da olabilir ödem falan.

ocean kreatinim var hammaddr hepsinde aynımı kingsize bitti bitecek zam gelmeden optimum alsamda aynı etkimi olur ?
Creatine'de bilindik marka olduğu sürece etki aynı.
Ara vermeye gerek yok, ben aralıksız 3 aydır kullanıyorum.

Ne zaman aldığım fark ettiriyor mu spordan önce sonra filan.
Spor günleri spordan önce alman iyi olur ama önemli değil, saat gün içinde fark etmez.

Kanka ben günlük 3-4 lt su içiyorum ama bunun 3 ltsini sabah saatlerinde alıyorum 9.00-13.00 arası ben kreatini 4 5 gibi direk ağzına döküp suyla içiyorum keratini sonra içtiğim için bir zarari olmaz degil mi?

Kanka ben günlük 3-4 lt su içiyorum ama bunun 3 ltsini sabah saatlerinde alıyorum 9.00-13.00 arası ben kreatini 4 5 gibi direk ağzına döküp suyla içiyorum keratini sonra içtiğim için bir zarari olmaz degil mi?
Hayır fark etmez. Gün içinde alsanız yeterli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…