figtclup2
Hectopat
- Katılım
- 29 Nisan 2020
- Mesajlar
- 160
Supplementler.com un kendi urununu oneririm. En verim aldigim ürün o oldu.
Hocam bigjoy ananaslı 420gr 590TL'den 500TL'ye düşmüş te o yüzden ilgimi çekti ne dersiniz?
Supplementler.com un kendi urununu oneririm. En verim aldigim ürün o oldu.
Creatin aromalı onermem hocam.Hocam bigjoy ananaslı 420gr 590TL'den 500TL'ye düşmüş te o yüzden ilgimi çekti ne dersiniz?
Supplementler.com un kendi urununu oneririm. En verim aldigim ürün o oldu.
Hocam supplementler.comun kendi ürünü biraz tuzlu, bigjoy ananslı alsam herhangi bir sorun çıkar mı?
Sorun olmaz ama aromali creatinlerde gramajin icinde aromada oldugu icin alinan creatin miktari daha az oluyor o yuzden onermeyiz. Creapure kalitesi daha iyidir ayrıyeten. Saf creatin kullanmak en sagliklisi.
Anladım hocam teşekkür ederim, Proteinocean'ın creatinini tercih etsem olur mu?
Proteinocean hiç kullanmadim creatin tarafinda ama kullananlar verim alamadigindan sikayetci genel olarak. Yorum yapmam cok dogru olmaz. HIQ, bigjoy ve supplementler kullandim en cok verim aldigim supplementler oldu. Protein tozu tarafinda begenmemistim Proteinocean'ı.
Hocam hem protein tozun da hem de creatin de en verim aldığınız hangisiydi? Creapure olanı alayım degil mi?Proteinocean hiç kullanmadim creatin tarafinda ama kullananlar verim alamadigindan sikayetci genel olarak. Yorum yapmam cok dogru olmaz. HIQ, bigjoy ve supplementler kullandim en cok verim aldigim supplementler oldu. Protein tozu tarafinda begenmemistim Proteinocean'ı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.