Hank J Wimbleton
Hectopat
Babam 50 yasinda saci var. Amcam kel, dedem kel. Benim saclarim gur ama kullanmaya başladım bakalim. Sizce dokulur mu?
Hocam yukarida yazdim ailedeki erkekleri.Genetik yatkınlık var ise DHT hormonuna etkisinden dolayı düşük bir oranla döktüğünü söyleyenler var araştırmanızda fayda var bence kullanın gitsin.
Hocam yukarida yazdim ailedeki erkekleri.
Ben doktor değilim ailedeki erkekleri yazman sonrasında benim bunu yorumlayacak bilgim yok zaten bu konu ile ilgili donanımlı doktor bulmakta zor kafaya takacak isen kullanma takmıcak isen kullan gitsin.Hocam yukarida yazdim ailedeki erkekleri.
Hocam aldim vallahi napsam bilmiyorumHocam o kısım şans işi birazcık. Arkadaş gereken cevabı vermiş ama bence kullanmayın.
Hocam aldim vallahi ne yapsam bilmiyorum.
yarışmaya hazırlanıyormuş gibi vücut geliştirme hırsını kullanarak vücüdünü değiştirmeye çalışıyor olabilir ustam Rich Piana izliyor olabilir.Bence her şeyden önce ekstra kreatine ihtiyacın var mı onu düşün. Protein tozu kullanıyorsan, kaliteli bir tanesiyse onun içinde yeterince olmalı zaten. İnsanlardaki bu yarışmaya hazırlanıyormuş gibi vücut geliştirme hırsını anlayamıyorum bir türlü.
Hocam hazir bi hirs gelmisken elimden gelen takviyeyi yapayim diyorum. Protein tozu kullanmiyorum bu arada.Bence her şeyden önce ekstra kreatine ihtiyacın var mı onu düşün. Protein tozu kullanıyorsan, kaliteli bir tanesiyse onun içinde yeterince olmalı zaten. İnsanlardaki bu yarışmaya hazırlanıyormuş gibi vücut geliştirme hırsını anlayamıyorum bir türlü.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.