Kreatin saç döker mi?
Selam, sporda 4. ayıma gireceğim. Kreatin kullanmak istiyorum ancak muhtemelen sizlerin de duymuş olduğu bir problem var, o da saç dökülmesi. Yedi sülalem kel desem yeridir, babam, dayım, dedelerim ve kuzenlerim gibi gibi birçok kişi kel veya kelliğe doğru hızla ilerliyor. İleri bir yaşta...www.technopat.net
Kreatin saç döker mi?
Uzun süredir aralıklı bazen bırakarak bazen başlayarak spor yapıyorum. Daha önce kreatin kullanmıştım, protein tozuna karışık bir şekilde ama çok da dikkat etmemiştim. Fakat son zamanlarda çok önüme çıkan bir sorun var. Merakımdan bu konuyu açıyorum. Zaten halihazırda vücutta üretilen bir...www.technopat.net
Creatin saç döker mi?
Merhaba, yaklaşık 9 aydır spor yapmaktayım 5.ayımda bir creatin almıştım, "SSN marka" ancak saç döker mi diye düşünmekten dolayı pek kullanamadım. Yalnızca bir ara başlayıp 5 gün kullanıp bıraktım tekrar kullanmayı düşünüyorum. Genetikte saç dökülmesi var sanırsam halihazırda saçım biraz...www.technopat.net
Creatine saç döker mi?
Merhaba spora başladım protein tozu ve creatine aldım. Creatine saç döker mi?www.technopat.net
Creatine saç döker mi?
Hayatımda hiç kullanmadım 7 aydır spor yapiyorum arkadaşlarım döküyor diyor alsammi almasam mi kararsız kaldım.www.technopat.net
Hayir.Kreatinin uzaktan yakından saçla bir bağlantısı var mı?
Saçım dökülüyor zaten o yüzden kullansam mı kullanmasam mı çok kararsızım.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.