Syeux
Hectopat
Görmedim.Olumsuz bir etki gördünüz mü? 2 ay "daha" geçmiş, bende kullanmayı düşünüyorum da. Benim sülaledeki herkesin saçı dökülüyor maşallah![]()
Görmedim.Olumsuz bir etki gördünüz mü? 2 ay "daha" geçmiş, bende kullanmayı düşünüyorum da. Benim sülaledeki herkesin saçı dökülüyor maşallah![]()
Görmedim.
Konuya kesinlik getireceğim yaklaşık dört aydır spor yapıyorum gözle görülür bir gelişme yaşadım 48kgdan 72kg ya çıktım sporda birinci ayı tamamladıktan sonra creatin kullanmaya başladım performans olarak güç artışı yaşadım ama kullandığım markaya göre bir tık iyi değildi her neyse saç konusuna gelirsek arkadaşlar saç dökme gibi bir şey yok aksine saçlarımı güçlendirdi diş etlerim dişlerim sağlamlaştı tırnaklarım güçlendi eklemlerim spordan kaynaklıda olabilir daha iyi önceden oturup kalktığımda dizlerim çatur çutur çatlıyordu saç konusunu çok araştırdım ve gayet iyi anladım dökülmeyle alakalı herhangi bir sorun yok aksine daha sağlıklı oluyoruz BCAA eaa wyeh protein hepsini kullanıyorum en ufak bir saç dökülmesi saçlarda azalma incelme hiçbir şey yaşamadım altını çize çize söylüyorum aksine ağız sağlığımı saç sağlığımı daha çok güçlendirdi önerim creatin vb gibi ürünler alacaksanız kaliteli ürünler alın ben ilk big joy markasının alt ürününü almıştım pek fazla işe yaramadı şu an proteinocn marka kullanıyorum gayet memnunum herkese iyi sporlar.
Hocam 10 aydır aralıksız kullanıyorum. Hiçbir zararını görmedim, genetikde kellik varMerhaba kreatin kullanmak istiyorum ama bir endişem var saç konusu genetik olarak saç dökülmeye yatkın mıyım bilmiyorum babamın saçları önden taraflardan dökük benim ise bayağı bir gür 24 yaşındayım üç günde bir duş alan bir insanım duş almadığım vakit saçlarımı tararken saymadım ama 15-20 sayısı kadar ufak ufak saçlarım dökülüyor kırıklarım dökülüyor diye düşünüyorum sizce kullanmam da bir sakıncası olur mu?
Böbrekleri dinlendirme gibi bir olay yok.Saçlarımda herhangi bir dökülme veya incelme görmedim aksine daha da saç yapım iyileşmeye başladı şu anlık bir aylık ara verdim böbrekleri dinlendirmek için tekrardan başlayacağım.
Saçlarımda herhangi bir dökülme veya incelme görmedim aksine daha da saç yapım iyileşmeye başladı şu anlık bir aylık ara verdim böbrekleri dinlendirmek için tekrardan başlayacağım.
Böbrekleri dinlendirmek diye bir şey yok. Siz o 1 ay verdiğiniz arada depoladığınız kreatini kaybedersiniz. Yani hiç ara vermenize gerek yok. 10 aydır aralıksız kullanıyorum bir sıkıntı olmadı. Genelde ara ver falan diyenler tamamen kafasında kendi böbreğini dinlendirmesi gerekiyormuş gibi düşündüğünden diyor. Ara vermenize gerek yok.
Böbrekleri dinlendirme gibi bir olay yok.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.