Kreatin saç döker mi?

İçerisinde 2750 mg kreatin var 1 ölçek 3 gr ise ölçek başına 2.7 gr kreatin olduğu anlamına geliyor. Düz hesap işte iki ölçek 5,4 gram yapıyor. 50 gün gidiyor. Diğer aromasız olanı alsan 24 servis günlük 2 ölçek içsen 12 gün gidiyor gün başına 6.0 gr kreatin almış oluyorsun. Sana kalmış ama aromalı olanı almak daha mantıklı. 3 gram yeter mi sorusuna gelirsek yeter tabii ki ama standart olarak 5 gram deniyor günlük.
Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Lansman ürünü aldım, deneyip göreceğiz. Saç dökme olayı başlarsa bırakırım zaten.

İlk hafta yükleme yapıyor bazıları 15-20 gram alıyorlar sonra birkaç hafta ara veriyorlar ama bence yapmamak lazım. Hızlıca vicuda kreatin doldurmak için yapılıyor ama gerek yok bence acele iş iyi değildir :D

Teşekkürler hocam çok yardımcı oldunuz. Lansman ürünü aldım, deneyip göreceğiz. Saç dökme olayı başlarsa bırakırım zaten.

Rica ederim hocam bende bayağı etkili oldu vicut daha dolu gözükmeye başladı. 30-40 kiloyla çalıştığım makinelerde 60-70 kilo ile çalışıyorum artık. 7-8 gün sonra etkisini gösterdi.

İlk hafta yükleme yapıyor bazıları 15-20 gram alıyorlar sonra birkaç hafta ara veriyorlar ama bence yapmamak lazım. Hızlıca vicuda kreatin doldurmak için yapılıyor ama gerek yok bence acele iş iyi değildir :D

Rica ederim hocam bende bayağı etkili oldu vicut daha dolu gözükmeye başladı. 30-40 kiloyla çalıştığım makinelerde 60-70 kilo ile çalışıyorum artık. 7-8 gün sonra etkisini gösterdi.
Merhaba. Ürün bugün geldi, tadını çok beğendim. Bende 5 gramlık ölçek vardı içindeki 3 gramlık yerine onu koydum daha iyi oldu :D Ne zaman etkisini görmeye başlarım ben bunun?

Biliyorum bu konuyu yıllardır görmekten belki bıkmışsınızdır ama yardıma ihtiyacım var. Saç genetiği iyi olmayıp kullananların yorumlarını almak istiyorum. Babamın, dedemin saçları döküldü, benim saçlarımda ince ve hassas fakat dökülme neredeyse hiç yok.

Kreatin alıp saçımın döküldüğünü fark ettiğimde bıraksam saç eski haline döner mi? Yanıtlarınız için şimdiden teşekkürler.
Hayır dökülmez.

3 senedir spor yapıyorum. 3 kutu kreatin bitirdim. Her bittiğinde 3 kez 1-2 ay kullanmadım. Böbrek eski haline dönsün diye. Test yaptırdım,gayet iyi çıktı çok şükür.
Kreatin saç dökmez,saç dökülüyorsa kreatin değildir. Kök,genetikten olabilir.
Kreatin kullanıyorsanız veyahut kullanacaksanız,günlük içmeniz gereken su limitinizi öğrenin ve için. Çis olarak döngüye girip,böbreği tazelesin.

Merhaba. Ürün bugün geldi, tadını çok beğendim. Bende 5 gramlık ölçek vardı içindeki 3 gramlık yerine onu koydum daha iyi oldu :D ne zaman etkisini görmeye başlarım ben bunun?

Hayırlı olsun. Evet dediğim gibi tadı güzel. 5 gramlık ölçek ile her gün içersen 7-10 gün arasında etkisini görürsün.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı