Kreatin yazın kullanılır mı?

Creatin kasların içerisinde zaten su tutar bu da görünüş olarak biraz daha hacimli durur ekstra olarak kuvvetini arttırır terleme gibi şeyler hikaye boş konuşmuş hocan günlük 5gr iç 3.5 lt suyunu iç bu kadar basit. İdrar rengin çok sarıysa dehidrasyondasın demektir yani vücudun çok susuz kalmış gün sonunda idrar rengin şeffafa yakın veya şeffaf olursa yeteri kadar içmişsin demektir. Mevsim fark etmeksizin kullanabilirsin tek yapman gereken yeterli su içmen.

Ben günlük idrara az çıkmaya başladım ama sürekli su içiyorum boşluklarımda idrar rengi şeffaf.

Ben günlük idrara az çıkmaya başladım ama sürekli su içiyorum boşluklarımda idrar rengi şeffaf.

Bence yeterli dostum normalde kreatinde 3 litre üstü su içmelisin yazın fazla terlediğin için arttırılabilir ama en az 3 litre içiyorsan ve iç organlarında sorun yoksa sıkıntı yok.

Terleyince kastaki su atılmıyor çoğunlukla deri altındaki su atılıyor ne alakası var bol bol su içtiğin sürece bir şey olmaz boş konuşmus ilk defa yazın creatine kullanma diyen birini görüyorum

Bende o yüzden merak ettim whey protein kullandım ama creatini yeni yeni kullanmaya başladım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…