Bir şey değiştireceğini sanmıyorum.Yabancılar kreatini sodayla karıştırıp içiyor hatta başka bir forma dönüşüyormuş.
Aynı zamanda sıcak su + tuzla içen var.
Bizimkiler kafaya dikiyor direkt.
Fark olur mu sindirim falan, paramız çöpe gitmesin sonra kullanırken.
Formu değişiyormuş diye duydum da, monohidrattan başka bir şeye dönüşüyormuş mesela.Bir şey değiştireceğini sanmıyorum.
Üzerine en çok araştırma yapılan formu mononydrate. Bazı üreticiler ve kaynaklar ethyl ester formunun sindirim açısından daha etkili olabileceğini söylüyor fakat bu konuda daha çok araştırma lazım. Sodayla içmenin başka bir formuna dönüştürmesi de pek mümkün değil açıkçası.Formu değişiyormuş diye duydum da, monohidrattan başka bir şeye dönüşüyormuş mesela.
Üzerine en çok araştırma yapılan formu mononydrate. Bazı üreticiler ve kaynaklar ethyl ester formunun sindirim açısından daha etkili olabileceğini söylüyor fakat bu konuda daha çok araştırma lazım. Sodayla içmenin başka bir formuna dönüştürmesi de pek mümkün değil açıkçası.
Formu değişiyormuş diye duydum da, monohidrattan başka bir şeye dönüşüyormuş mesela.
Oceanın kreatinini içtiğimde bağırsağım ağrıyordu hatta WC çıkıyordum sindiremiyorum diye konu açtım ondan sonra hep sodayla içtim sıkıntı yaşamıyorum ama suyla içince sıkıntı çıkıyor gerçekten - form değiştirmese bile emilim de değişiklik olabilir belki. Buraya da konu açtım belki birinin işine yarar genel kültür kalsın diye teşekkürler yorumlarınız için
sodayla içinde sıkıntı yok uzun zamandır yaptığım bir şey burda da genel kültür olsun diye yazdımKreatini günlük miktar olarak ikiye bölebilir antrenman sonrası ve yatmadan kullanabilirsin. Aynı zamanda su alımını arttırmalısın. Sonrasında her şey yoluna girecektir.
Yabancılar kreatini sodayla karıştırıp içiyor hatta başka bir forma dönüşüyormuş.
Aynı zamanda sıcak su + tuzla içen var.
Bizimkiler kafaya dikiyor direkt.
Fark olur mu sindirim falan, paramız çöpe gitmesin sonra kullanırken.
normal tüketemediğim için öyle içiyorum ondan ama haklısın içelim de işteKreatin soda sıcak tuzlu su fark etmez direkt içebilirsin önemli olan düzenli kullanmak yeterli su içmek paran çöpe gitmez rahat ol.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.