Kredi çekip ödemezsek ne olur?

Ben geçen 2 ay boyunca 2 hafta gecikmeli ödedim herhangi bir şey gelmedi
İyi okudunuz mu yazdığımı, gecikmeli ödeyebilirsiniz zaten ona bir şey demiyorlar bankalar faiz işliyor ve işlerine geliyor. Eğer size hiç bir türlü ulaşılamıyor ve ödeme yapmıyorsanız ( hiç bir durumda ) o zaman yakın takibe alınırsınız zaten :) ve bu size kesin olarak arama yoluyla bildirilir. Zaten imzalamış olduğununuz sözleşme de de belirtilir bu husus. Gerçi kimse okumadan imza atıyor ama. :) bilgilendirmek amaçlı söylüyorum.

İlk başta ödeyin diye çok kez uyarırlar. Ödemediğinizde evinize haciz gelir. Eğer evinizde borca değecek kadar eşya bulamazlarsa içeri atarlar.

İyi okudunuz mu yazdığımı, gecikmeli ödeyebilirsiniz zaten ona bir şey demiyorlar bankalar faiz işliyor ve işlerine geliyor. Eğer size hiçbir türlü ulaşılamıyor ve ödeme yapmıyorsanız ( hiçbir durumda ) o zaman yakın takibe alınırsınız zaten :) ve bu size kesin olarak arama yoluyla bildirilir.

Anladım hocam benim pek bir bilgim kredi işlerinden. Benim kmh borcum var harçlık avanstan kalan ufak bir miktar ben onu da 3 ay ödemedim diğer kredi borcundan farklı herhangi bir şey gelmedi onda faizde olmadı banka kartı eksi bakiye gösteriyor halen aynı borç nedeni nedir sizce? Ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

anladım hocam benim pek bir bilgim kredi işlerinden. benim kmh borcum var harçlık avanstan kalan ufak bir miktar ben onu da 3 ay ödemedim diğer kredi borcundan farklı herhangi bir şey gelmedi onda faizde olmadı banka kartı eksi bakiye gösteriyor halen aynı borç nedeni nedir sizce ben pek anlamıyorum yardımcı olursanız sevinirim.
KMH hesaplarında durum şöyle işler her kullanmış olduğunuz gün veya hafta içinde belirli bir faizi var o faiz sizin borç hanenize yansır. Yani para atarsanız o hesaba direk banka o parayı sizden tahsil edecektir ve etme hakkına sahiptir. Bildiğim kadarıyla aylık KMH faiz oranı % 1,80 olması gerekiyor. Bir de hangi bankaya borçlu olduğunuza bağlı, bazıları hiç aramıyor müşterisini çünkü faiz işliyor ve o hesaba para girdiğiyle uçması bir oluyor. :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı