Kredi Kartı Almak

Evraklarını hazırla bankalar caddesi gibi birçok şubenin olduğu yere git. Şubede dene şansını anlat benim için limit ödemli değil, kullanarak kredibilitemi artırmak istiyorum dersin. Online başvurular merkezden oromatik findeksten aldığı bilgiye göre değerlenir. Şubelerin kendi yetkisi vardır. Odea, ING, Akbank, Garanti, Vakıfbank, Halkbank bunlara başvur. Biri verir mutlaka.

Hocam İş Bankası'nda hesap açtırdım kredi kartıda istedim, gece uygulamadan kontrol ettim reddedilmiş, acaba hesaba para yatırsam, tekrar başvuru yapsam bir değişiklik olur mu? Yaklaşık 10.000 TL yatırmayı düşünüyorum.
Hocam kefil olacak birini bulsam olur mu?

Son düzenleme:
Öğrenciysen alabiliyosunda bi iş yapmıyorsan alman çok zor. Bir başka kişiyi kefil göstererek kart alma diye bir şey vardı eskiden şimdi var mı bilmiyorum. Ben 600 TL limitli Word kart kullanıyorum Yapı Kredinin öğrenci olduğumdan dolayı. Bütün bankalara başvuru yapın onaylayan olursa gidip çıkarırsınız size tavsiyem.

Tek yapmam gereken takım elbsie giyip gitmekmiş İş Bankası'dan İşte Üniversiteli Kart çıkarttım. Yarında aynı şekilde Yapı Kredi gidip Play Card istemeyi düşünüyorum. Şubede yetkili biri kartı istediğinde çıkartıyor. Üniversite gitmiyorum ama üniversiteli kart almış oldum.

Çalışıyuorum ama işe başlayalı henüz 1 ay oldu

Hocam şuanda bu yazıyı görünce tekrar yazma gereği hissettim. Bankaya gittim ve aynen senin dediğin gibi dedim kredi kartı istiyorum, ve ayrıca ne amaçla kullanacağımı da söylemedim ve son olarak hiç bir belge istemediler sadece kimlik verdim. Şuanda İş Bankası İşte Üniversiteli kartını kullanıyorum. Burda boş muhabbet yapanın sen olduğunu bir kez daha belirtmek isterim.
Yani çok bilmiş gibi davranıp insanların kafasını karıştırmayın, bilmiyorsanız kenara çekilin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…