Kredi kartı ile motor alma sistemi nasıl işliyor

Blue3

Decapat
Daha fazla  
Merhaba, ben RKS RK 125S model motor almayı düşünüyorum fakat elden taksit yapan yer olmadığı için kredi kartı ile alacağım. Kartın limiti motor fiyatına yetiyor fakat içinde para yok. Bunun için, bu parayı bayi sahibi bankadan çekiyorsa, benim adıma kredi mi çekilmiş oluyor, yani kredi hakkım bitiyor mu?

Hocam, merhaba.

Kredi kartınızla motosiklet alırken bayinin bankadan nakit çekim yapması durumunda, sizin adınıza bir kredi kullanımı gerçekleşmez. Bu işlem, bayinin kendi finansman yöntemidir ve sizin kredi geçmişinizi veya kredi limitinizi etkilemez. Kredi kartınızın limiti, yalnızca kartla yaptığınız alışverişler ve taksitli ödemelerle sınırlıdır.

Kredi kartınızın limiti, bankanız tarafından gelir durumunuz ve kredi geçmişiniz gibi kriterlere göre belirlenir. Bu limit, kartınızla yapabileceğiniz toplam harcama miktarını ifade eder ve kredi kartı borcunuzun ödenmesiyle yeniden kullanılabilir hale gelir. Ancak, kredi kartınızın limiti, bankanızın sunduğu kredi limitinden farklıdır ve birbirini etkilemez.

Özetle, bayinin bankadan nakit çekim yapması sizin kredi kullanımınızı etkilemez. Kredi kartınızın limiti, kartla yaptığınız harcamalarla sınırlıdır ve kredi kartı borcunuzun ödenmesiyle yeniden kullanılabilir hale gelir.

Merhaba, ben RKS RK 125S model motor almayı düşünüyorum fakat elden taksit yapan yer olmadığı için kredi kartı ile alacağım. Kartın limiti motor fiyatına yetiyor fakat içinde para yok. Bunun için, bu parayı bayi sahibi bankadan çekiyorsa, benim adıma kredi mi çekilmiş oluyor, yani kredi hakkım bitiyor mu?

Hocam kredi kartının içinde para olmaz limiti yetiyorsa bayi karttan çeker ve sizin kredi kartınızın bir ekstre kesim tarihi vardır o günde ekstreniz kesilir ve bir son ödeme tarihi çıkar genellikle 10 gündür. 10 gün içinde o taksidi ödemeniz gerekir.

Hocam kredi kartının içinde para olmaz limiti yetiyorsa bayi karttan çeker ve sizin kredi kartınızın bir ekstre kesim tarihi vardır o günde ekstreniz kesilir ve bir son ödeme tarihi çıkar genellikle 10 gündür. 10 gün içinde o taksidi ödemeniz gerekir.

12 ay taksit yapacağım bu mümkün müdür?

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı