MrtAlAsr
Femtopat
Daha fazla
Arkadaşlar merhaba, ben on sekize gireli birkaç ay oluyor Akbank'ta hesap açtım ve aidatı olmadığını bildiğim Free kredi kartına başvurdum beklemediğim bir şekilde onaylandı ve şu an da yarın sınava gireceğim bir maaşım yok. Harçlık miktarını ortalama olarak girdim oraya günlük 50 TL üstüydü harçlık ben 2500 girdim aylık gelir miktarını. Şimdi sorum şu, neler olacak neler yapmam lazım? Belki kredi skoruma faydası olur diye başvurdum otomatik ödeme istemiştim bunu uygulamadan kapatabilir miyim? SGK ben de var mı? Hiç çalışmadım kartın yıllık aidatının olmaması hiçbir şekilde kart için ücret ödemeyeceğim anlamına mı geliyor? Kart ekstresi sanırım son hafta yaptım ne oluyor bu tam olarak genel olarak yardımcı olursanız sevinirim. Kullanım için neler olacak ve neler beni bekliyor? Bunun yanında bu kartı kullanmam başka bankaya kredi kartına başvurunca fayda sağlar mı? Aylık 2000 limit verdiler. Ben maksimum 250 kullanırım şimdilik kendi maaşımı alıncaya kadar neler beni bekliyor? Yardımcı olmanızı bekliyorum.
Ve kartı hiç kullanmadığım zaman ücret öder miyim ?Arkadaşlar merhaba, ben on sekize gireli birkaç ay oluyor Akbank'ta hesap açtım ve aidatı olmadığını bildiğim Free kredi kartına başvurdum beklemediğim bir şekilde onaylandı ve şu an da yarın sınava gireceğim bir maaşım yok. Harçlık miktarını ortalama olarak girdim oraya günlük 50 TL üstüydü harçlık ben 2500 girdim aylık gelir miktarını. Şimdi sorum şu, neler olacak neler yapmam lazım? Belki kredi skoruma faydası olur diye başvurdum otomatik ödeme istemiştim bunu uygulamadan kapatabilir miyim? SGK ben de var mı? Hiç çalışmadım kartın yıllık aidatının olmaması hiçbir şekilde kart için ücret ödemeyeceğim anlamına mı geliyor? Kart ekstresi sanırım son hafta yaptım ne oluyor bu tam olarak genel olarak yardımcı olursanız sevinirim. Kullanım için neler olacak ve neler beni bekliyor? Bunun yanında bu kartı kullanmam başka bankaya kredi kartına başvurunca fayda sağlar mı? Aylık 2000 limit verdiler. Ben maksimum 250 kullanırım şimdilik kendi maaşımı alıncaya kadar neler beni bekliyor? Yardımcı olmanızı bekliyorum.
![]()