Merhaba.
Trendyol üzerinden 25.000 TL'ye 6 ay taksitle aldığım bir bilgisayarı iade ettim ve şu an iade işlemi devam ediyor. İadem teslim olduktan sonra param tek seferde yatacak mi? Yoksa taksit olarak ay ay kredi kartıma mı yansıyacak?
(Araştırdığım kadarıyla ay ay ödeniyormuş)
Mevcut limitim 40.000 TL şu an kalan limitim 15.000 TL, ama ben 28-30 bin arası bir oyuncu bilgisayarı alacağım. Bir sorun teşkil ediyor mu? Yoksa ay ay limitin dolmasını bekleyeceğim? Teşekkürler.
Merhaba
Trendyol üzerinden 25kya 6 ay taksitle aldığım bir bilgisayarı iade ettim ve şu an iade işlemi devam ediyor. İadem teslim olduktan sonra param tek seferde yatacak mi yoksa + taksit olarak ay ay kredi kartıma mı yansıyacak?
( Araştırdığım kadarıyla ay ay ödeniyormuş )
Mevcut limitim 40k şu an kalan limitim 15k ama ben 28-30k arası bir oyuncu bilgisayarı alacağım bir sorun teşkil ediyor mu? Yoksa ay ay limitin dolmasını bekleyeceğim, teşekkürler
Knk dediğinden yola çıkarak ben o iade süresini beklemeyeceğim 40 üzerinden yine alışveriş veya istediğim ürünü alabileceğim dimi lütfen öyle olsun yoksa yeni yılla asgari ücret cart curt dahada pahalanir öğrenci olarak alamayız.
Knk dediğinden yola çıkarak ben o iade süresini beklemeyeceğim 40 üzerinden yine alışveriş veya istediğim ürünü alabileceğim dimi lütfen öyle olsun yoksa yeni yılla asgari ücret cart curt dahada pahalanir öğrenci olarak alamayız.
Kargom geldi geri iade ettim umarım işlemler sizin dediğiniz gibi olur) çünkü çoğu yerde okudum +bakiye olarak ay ay limit artiyormus nedense bu işlem bana çok saçma geliyor.