Kredi kartı yasal limit problemi nasıl çözülür?

Bunu çok merak ediyorum. Kafamıza göre mesela 1 milyon yazsak maliyenin radarına takılıp “Kardeş gelirin var da hani vergisi?” derse diye daha hiç yazmaya yemedi.
Maliyenin etkisini bilmiyorum fakat Enparada çalışan birine sormuştum. Dönem dönem bankalar bu konuda araştırma yapıyorlar, 90 bin gelir girdiysen senden bunu belgelemeni isteyebiliyorlar zira o değere güvenip sana limit, kredi verdikleri için bu riski taşıyor banka. Sen belgeleyemezsen de yaptırımları var diye biliyorum. Ama kontrole takılan birine henüz denk gelmedim. Ya çok şanslılar ya da 50-100 bin arası sorun olmuyor.

Öğrenci kredi kartlarının yasal limiti olduğu için limit yükselmez. Normal kredi kartı alırsanız limitin yükselme ihtimali var ve otomatik limit yükseltme talimatı ile limitinizi artırabilirsiniz.

Öğrenci kredi kartlarının yasal limiti olduğu için limit yükselmez. Normal kredi kartı alırsanız limitin yükselme ihtimali var ve otomatik limit yükseltme talimatı ile limitinizi artırabilirsiniz.
Tamam ama normal karta başvurduğumda da yasal limite takılıyorum, öğrenci kartı ile ilgisi var mı bilmiyorum. Tüm öğrenci kartlarımı kapatacağım 6 ay sonra.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı