Kredi kartı yıllık üyelik ücreti ödemeden kullanılır mı?

reis55li

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar herkese merhaba, benim bir adet kredi kartım var bundan 1 ay önce arkadaşını davet et kampanyası vardı bankanın davet etim oradan kazadığım bonusu hiç kullnmadığım. Kredi kartına yatırmışlar puan transferi istediğim zamanda puanımı başka karta aktarmadılar. Şimdi sorum su kullanmam için kredi kartını açık konuma getirmem gerektiğini söylediler eger kredi kartını açıpta kullanırsam yıllık aidat ücreti var. 1500 TL bu ücreti ödemeden puanımı kullanmanın bir yolu yok mudur? Mevzuat nedir? Örneğin bir kere kullansam daha kullnmasam sadece bonusu kullansam üyelik ücreti öder miyim?

6 aydır kredi kartını kullanmıyorsan eğer normalde aidat yansımaz ama puanı kullanacaksan normal olarak hesapta hareket olacağı için aidat kesmeye çalışacaklardır. Müşteriye göre aidatı bazen iade edebiliyorlar ama hesabı hiç kullanmıyorsan etmeme ihtimalleri de var.

aidat keserlerse hemen müşteri hizmetlerini ara ben kullanmak istemiyorum kapat dersin aidati iptal edebilirler bizde öyle olmuştu

Aidat keserlerse hemen müşteri hizmetlerini ara ben kullanmak istemiyorum kapat dersin aidati iptal edebilirler bizde öyle olmuştu.
Yağlı müşterilere yapılan bir kıyak bu genelde. Kapat dersen tamam deyip kapatırlar üstüne üstlük aidat iade de olmaz.

Yağlı müşterilere yapılan bir kıyak bu genelde. Kapat dersen tamam deyip kapatırlar üstüne üstlük aidat iade de olmaz.
babamın kredi kartında aidat kesilmişti yüksek miktarda bizde borç az olduğu için ödeyip kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık borcumuzu ödediğimizi görüp kartı kapatmak isteyince aidati bize bonus şeklinde vermişlerdi

Babamın kredi kartında aidat kesilmişti yüksek miktarda bizde borç az olduğu için ödeyip kapatmak için müşteri hizmetlerini aradık borcumuzu ödediğimizi görüp kartı kapatmak isteyince aidati bize bonus şeklinde vermişlerdi.
Bazen iyice diretince komple iade ediyorlar. Ben de iade aldım ancak 6 ay boyunca toplam 90.000 lira (Her ay değil) harcama sözü verdim az para değil 900 lira.

Evet hocam haklısınız sonra bide taklaya gelmeyelimm

Bazen iyice diretince komple iade ediyorlar. Ben de iade aldım ancak 6 ay boyunca toplam 90.000 lira (Her ay değil) harcama sözü verdim az para değil 900 lira.
ben zaten kartı kullanmıyorum sırf kartı kullanayım diye kredi kartına aktarmışlar puanı

Son düzenleme:
Evet hocam haklısınız sonra bide taklaya gelmeyelimm

ben zaten kartı kullanmıyorum sırf kartı kullanayım diye kredi kartına aktarmışlar puanı
Işte tuzak burada.
Tek akıllı siz değilsiniz.!!!

Puanı kullanmak için kartı aktif ettiğiniz an ücret yansır,iade olmayabilir..

Diyelim kart ücreti yansıdı kapatmak istediniz.
Bu sefer Promosyon+Kart ücreti ödersiniz!!
Kısaca hiç bulaşmayın.

Ben Promosyon alırım sonra hemen kapatırım diye ""zekice şeyler düşünmeyin " lütfen.. Sizin aklınıza gelen bankanın da aklına gelir.!

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı