Kredi kartımdan Steam'e 28 bin TL çekilmiş

Çok geçmiş olsun. Umarım sorunun kısa sürede çözülür. Her zaman sanal kart kullanmanızı tavsiye ederim, her alışverişte limit belirlemek size güvende tutar.

Kartınızdan 28.000 lira çekilmiş, şimdi burada "yapanı bulamazlar ya boşver uğraştığına değmez" dense neyse ya diyerek yatacak mısınız? Savcılığa gideyim mi diye sorana kadar para çekildiği gibi karakola gitsenize, polislerin bu konu hakkında forumdaki yabancılardan daha fazla bilgi sahibi olduklarına eminim.

Bankadan iade işleminin yapılamayacağını teyit amaçlı belge alın. Bu belge ile ve Steam desteğe başvurduğunuz kayıt ile birlikte savcılığa gidin. Buradan başka türlü yardımcı olmak zor.

Geçmiş olsun, enteresan olay. Direkt paranın bakiyeye yansıması da ilginç.

@saizens Yani ben yapmadım öyle bir şey ama burada sizin davranışınız da bir garip. Şahsen benim başıma böyle bir iş gelse gelip Technopat'ta konu açmak kırk yıl aklımın ucundan geçmez. Karakolların, mahkemelerin kapısında yatıp kalkarım yani. Ne bileyim.

Enteresan ya, Steam Destek üzerinden yazmayı dener misiniz? Belki bir sonuç çıkar, kart bilgilerinin ilk 4 ve son 4 hanelerini ve ne kadar harcama yapıldığını da yazabilirsiniz. Kartı da bir daha kullanmazsınız zaten, yeni çıkarttırırsınız. Çok geçmiş olsun.

Konu ya troll yada konu sahibi parayı pek umursamayacak kadar zengin.

Banka steam'e yazmamı istedi, yazdım haber bekliyorum, zaten olacağı varsa illa ki olur buradaki amaç bilgili arkadaşlardan da örnek yardım almak.

@saizens Senin bankan benlik bir şey yok diyorsa Steam'in ne yapmasını bekliyorsun. "Ha tamam senin bilgin dışında harcama yapılmış, iade edeyim." mi diyecek sanıyorsun?

Çok bile beklemişsin. Acilen şikayette bulun. Şikayetin sonuçlanması bile haftalar sürecekken beklemen aşırı soğukkanlı bir hareket.

Hocam geçmiş olsun falan da ne diye savcılığa başvurmak yerine buraya yazdınız. Hepimiz birbirimizden kopyaladığımız şeyleri yazacağız. Hepimiz zaten halihazırda gitmeniz gereken savcılığa git diyeceğiz. Bu arada savcılığa git.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…