Epic Games Kredi kartını reddediyor

Oğuz08

Femtopat
Daha fazla  
Epic Games'ten yeni bir oyun satın almak istiyorum ve girdiğim kart bilgilerini doğru olmasına rağmen kredi kartın reddedildi diyor. Bundan önce de aynı kredi kartımla birkaç oyun satın almıştım fakat şu an alamıyorum. Kartım hadi kart sorunu nasıl çözerim? İki üç gündür bununla uğraşıyorum, lütfen yardımcı olun.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hadi müşteri hizmetlerini arayıp durumu belirttiniz mi?

Belirtme ihtiyaci duymadım çünkü bundan önce birkaç işlem yapmıştım ve sorun olmadan işlemler onaylanmıştı. Nedense şu an parayı önceden çekiyor ve birkaç saniye sonra para hesaba geri yatıyor. YT de video aradım bulamadım, her yere soruyorum kimse yardımcı olamıyor. Ne yapmamı önerirsiniz?

Epic Games'ten yeni bir oyun satın almak istiyorum ve girdiğim kart bilgilerini doğru olmasına rağmen kredi kartın reddedildi diyor. Bundan önce de aynı kredi kartımla birkaç oyun satın almıştım fakat şu an alamıyorum. Kartım hadi kart sorunu nasıl çözerim? İki üç gündür bununla uğraşıyorum.

Fraud olabilir.

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynı sorunu bende yaşamıştım Ziraat üzerinden hatta düzelir diye 5 gün bekledim düzelmedi. Sonra müşteri hizmetlerini arayıp durumu izah ettim uzaktan işlem yaptılar anında çözülmüştü.
Tamamdır teşekkür ediyorum saat geç olduğundan dolayı öğlen saatlerinde müşteri hizmetlerini arayacağım. Yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı