YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.112 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #11 Yener K. dedi: İninal ile de yapabilirsiniz. Hemen hemen her bankanın uygulaması var. Bazıları EFT ve havale için ücret talep edebilir. Kendim İş Bankası maaş müşterisiyim. Benden ücret almıyorlar. Sizden isteyebilirler. Bunu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu belirteyim ben 18 yaşından küçüğüm ve EFT Havalenin ücreti ne kadar?
Yener K. dedi: İninal ile de yapabilirsiniz. Hemen hemen her bankanın uygulaması var. Bazıları EFT ve havale için ücret talep edebilir. Kendim İş Bankası maaş müşterisiyim. Benden ücret almıyorlar. Sizden isteyebilirler. Bunu bilemem. Genişletmek için tıkla... Hocam şunu belirteyim ben 18 yaşından küçüğüm ve EFT Havalenin ücreti ne kadar?
Yener K. Technopat Sosyal Tayfı Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 11 Mart 2020 Mesajlar 67.288 Makaleler 4 Çözümler 2.842 Yer Kocaeli Daha fazla Sistem Özellikleri Anakart: MSI Z590 Carbon Wi-Fi İşlemci: İ5 11600K Ekran Kartı: Gigabyte Auros RTX 2070 Super RAM: 2X16GB 3600 MHz Patriot Viper Blackout SSD: 2X1 TB Samsung 970 EVO Plus PSU: NZXT C750 Gold Modüler Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #12 Silinen üye dedi: Hocam şunu belirteyim ben 18 yaşından küçüğüm ve EFT Havalenin ücreti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Dediğim gibi benden almıyorlar. İninal da bildiğim kadarıyla 18 ve üstü istiyor. Ebeveyn yardımı ile yapabilirsiniz.
Silinen üye dedi: Hocam şunu belirteyim ben 18 yaşından küçüğüm ve EFT Havalenin ücreti ne kadar? Genişletmek için tıkla... Tam olarak bilmiyorum. Dediğim gibi benden almıyorlar. İninal da bildiğim kadarıyla 18 ve üstü istiyor. Ebeveyn yardımı ile yapabilirsiniz.
YüzbaşıJohnPrice Gigapat Dizüstü Cerrahı Mahalle Bilgisayarcısı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 16.112 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer Birleşik Krallık Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Temmuz 2021 #13 Yener K. dedi: Tam olarak bilmiyorum. Dediğim gibi benden almıyorlar. İninal da bildiğim kadarıyla 18 ve üstü istiyor. Ebeveyn yardımı ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Babam veya annem bu işe sıcak bakacağını düşünmüyorum
Yener K. dedi: Tam olarak bilmiyorum. Dediğim gibi benden almıyorlar. İninal da bildiğim kadarıyla 18 ve üstü istiyor. Ebeveyn yardımı ile yapabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Babam veya annem bu işe sıcak bakacağını düşünmüyorum