Kredi notu nasıl yükseltilir?

jadwrl

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, kredi notumu yükseltmek istiyorum. Teminatlı kredi kartlarına birer hafta arayla başvuracağım. Ancak bu kartların kullanımını nasıl ayarlamalıyım? Hepsini kullanıp ekstre kesildiği gün mü ödersem daha faydalı olur? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bazı kaynaklar kart limitinin yalnızca %30'unu harcamam gerektiğini söylüyor.

Bankanın verdiği parayı harcayıp kendi paranız ile ödeme yapmanız tabii ki bankanın hoşuna gider. Olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum. Bankanın aslında sevdiği ama sevilmez tipli müşteri borçlu olan kişilerdir.

Bankanın verdiği parayı harcayıp kendi paranız ile ödeme yapmanız tabii ki bankanın hoşuna gider. Olumlu yönde etkiler diye düşünüyorum. Bankanın aslında sevdiği ama sevilmez tipli müşteri borçlu olan kişilerdir.

Hocam o zaman farklı farklı bankalardan da böyle kart almam daha iyi olur peki ne kadar süre sonra teminatsız ve daha yüksek limitli kartlara geçebilirim?

Daha üzerisi için bilgim yok temel deneyimlere sahibim ama araştırdığım kadarıyla bilmeniz gereken çok şey yok. Para akışı, harcama ve kefillik önemlidir. Yüksek limit için yüksek harcama yapıp ödeyebiliyorsanız başvuru yaparken belirli bi miktar maaş girin kart verirler. Yüksek limitli kart almak zor değil.

Merhaba, kredi notumu yükseltmek istiyorum. Teminatlı kredi kartlarına birer hafta arayla başvuracağım. Ancak bu kartların kullanımını nasıl ayarlamalıyım? Hepsini kullanıp ekstre kesildiği gün mü ödersem daha faydalı olur? Sizce nasıl bir yol izlemeliyim? Bazı kaynaklar kart limitinin yalnızca %30'unu harcamam gerektiğini söylüyor.
Ödemelerinizi zamanında ve düzenli yapın, bol bol da harcama yapmanız lazım elbette bunları ödeyebilecek seviyedeyseniz.

Ödemelerinizi zamanında ve düzenli yapın, bol bol da harcama yapmanız lazım elbette bunları ödeyebilecek seviyedeyseniz.

Hocam zaten nakit para harcıyorum öğrenciyim sadece kredi notum yükselsin diye şu an elimde fazla nakit yok teminata verebileceğim o yüzden 2-3 bankadan 1000 TL limitli bir kart alıp bunları 3-4 kere bitirip ödeyip en sonunda hesap kesimine borç bırakıp borcu ödeme şeklinde yapmayı düşünüyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı