Kripto borsası için site önerisi

1xcs

Decapat
Daha fazla  
Paralarımı kriptoda tutmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz yurt dışı kaynaklı komisyon oranı az olan ve kimlik onayı gibi kişisel belgeleri istemeyen site önerileriniz nelerdir?

Paralarımı kriptoda tutmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz yurt dışı kaynaklı komisyon oranı az olan ve kimlik onayı gibi kişisel belgeleri istemeyen site önerileriniz nelerdir?

Kimlik onayı hepsinde var diye biliyorum eğer 18 yaş altıysanız ailenizden birinin kimliği ile yapabilirsiniz ben öyle yaptım şahsen.

Binance. Doğrulama gerekli ama. Dünyanın en büyük kripto borsası.

Kimlik onayı hepsinde var diye biliyorum eğer 18 yaş altıysanız ailenizden birinin kimliği ile yapabilirsiniz ben öyle yaptım şahsen.

18'den buyuyugum ama datalarimiz her yerde dolandigi icin +1 sekilde baska yerede vermeyelim belki kimlik okey ama selfie sikinitisi olmadan olursa bir oneri iyi olur.

Binance. Doğrulama gerekli ama. Dünyanın en büyük kripto borsası.

Bilmiyorum oraya dogru gidwcek gibi is.

Kişi parasını tuttuğu yerin güvenli olmasını ister. Bir borsanın güvenli olması içinde kimlik onayı ile üye alan bir yer olması lazım.

Kişi parasını tuttuğu yerin güvenli olmasını ister. Bir borsanın güvenli olması içinde kimlik onayı ile üye alan bir yer olması lazım.

Guvende tutmak icin cok şey var ama bunlardan bagimsiz olarak daha iyi koruma yontemi var.

18'den buyuyugum ama datalarimiz her yerde dolandigi icin +1 sekilde baska yerede vermeyelim belki kimlik okey ama selfie sikinitisi olmadan olursa bir oneri iyi olur.

Bilmiyorum oraya dogru gidwcek gibi is.

En büyük kripto piyasası olan Binance'ı öneririm ayrıca firma sizin bilgilerinizi alması gerekiyor belki siz kara para haklacaksınız gözüyle bakılıyor bu tür borsalarda ilk olarak.

Parayı borsada neden tutuyorsun? Kendi kripto para cüzdanında tutmak borsada tutmaktan 10 kat daha güvenli.

Guvende tutmak icin cok şey var ama bunlardan bagimsiz olarak daha iyi koruma yontemi var.
Ne demek istediğinizi tam olarak açıklar mısınız?

Parayı borsada neden tutuyorsun? Kendi kripto para cüzdanında tutmak borsada tutmaktan 10 kat daha güvenli.
Belli ki bir kar amacı güdüyor. Yoksa tabi ki cüzdanda tutar.
Edit: Tabi ikinci bir seçenek daha var. Oda illegal yoldan gelen parayı saklamak Tanıdığım biri insanların kartlarını boşaltıyordu paraları ise kripto hesabına aktarıyordu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…