Paralarımı kriptoda tutmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz yurt dışı kaynaklı komisyon oranı az olan ve kimlik onayı gibi kişisel belgeleri istemeyen site önerileriniz nelerdir?
Paralarımı kriptoda tutmak istiyorum. Bunun için önerebileceğiniz yurt dışı kaynaklı komisyon oranı az olan ve kimlik onayı gibi kişisel belgeleri istemeyen site önerileriniz nelerdir?
18'den buyuyugum ama datalarimiz her yerde dolandigi icin +1 sekilde baska yerede vermeyelim belki kimlik okey ama selfie sikinitisi olmadan olursa bir oneri iyi olur.
18'den buyuyugum ama datalarimiz her yerde dolandigi icin +1 sekilde baska yerede vermeyelim belki kimlik okey ama selfie sikinitisi olmadan olursa bir oneri iyi olur.
En büyük kripto piyasası olan Binance'ı öneririm ayrıca firma sizin bilgilerinizi alması gerekiyor belki siz kara para haklacaksınız gözüyle bakılıyor bu tür borsalarda ilk olarak.
Belli ki bir kar amacı güdüyor. Yoksa tabi ki cüzdanda tutar.
Edit: Tabi ikinci bir seçenek daha var. Oda illegal yoldan gelen parayı saklamak Tanıdığım biri insanların kartlarını boşaltıyordu paraları ise kripto hesabına aktarıyordu.