Kripto borsası için site önerisi

Ne demek istediğinizi tam olarak açıklar mısınız?

Belli ki bir kar amacı güdüyor. Yoksa tabii ki cüzdanda tutar.
Edit: Tabii ikinci bir seçenek daha var. Oda illegal yoldan gelen parayı saklamak :) tanıdığım biri insanların kartlarını boşaltıyordu paraları ise kripto hesabına aktarıyordu.

Cevap 1: Siteye giriş yaparken 2af zorunlu hale getirip ikinci guvenlik olarak telefona gel süreli olacak sekilde giris onaylama kodu olabilir.
Cevap 2: Yani açıkçası bana ait olan bir bilgiyi başka biri tarafindan saklanilmasi tutulmasi saçma geliyor "ya kardesim TR'de ki herkesin bilgileri mevcur " dersen cevabım cok basit guvenligi saglayamadiklari icin veya içeriden bir yerden sizdirilma olmus olabilir bu sirketlerde buna maruz kalabilir siber saldirilara engelde olamiyorlar.

Ne demek istediğinizi tam olarak açıklar mısınız?

Belli ki bir kar amacı güdüyor. Yoksa tabii ki cüzdanda tutar.
Edit: Tabii ikinci bir seçenek daha var. Oda illegal yoldan gelen parayı saklamak :) tanıdığım biri insanların kartlarını boşaltıyordu paraları ise kripto hesabına aktarıyordu.

Ekstra olarak belli donemlerde icine az miktarlarda koyarak kâr/ zarar olayinda bulunmak icin.

Parayı borsada neden tutuyorsun? Kendi kripto para cüzdanında tutmak borsada tutmaktan 10 kat daha güvenli.
hangi cuzdanlari onerirsiniz

Cevap 1: Siteye giriş yaparken 2af zorunlu hale getirip ikinci guvenlik olarak telefona gel süreli olacak sekilde giris onaylama kodu olabilir.
Cevap 2: Yani açıkçası bana ait olan bir bilgiyi başka biri tarafindan saklanilmasi tutulmasi saçma geliyor "ya kardesim TR'de ki herkesin bilgileri mevcur " dersen cevabım cok basit guvenligi saglayamadiklari icin veya içeriden bir yerden sizdirilma olmus olabilir bu sirketlerde buna maruz kalabilir siber saldirilara engelde olamiyorlar.

Ekstra olarak belli donemlerde icine az miktarlarda koyarak kâr/ zarar olayinda bulunmak icin.
Bu ticaret işlerine ne kadar hakimsiniz bilmiyorum ama ne olur ne olmaz yinede söyleyeyim, uzun vadede organik bir kazanç istiyorsanız (al sat yapmayacaksanız) kaldıraçlı işleme girmeyin. Spot işlem açın.

hangi cuzdanlari onerirsiniz
Kripto para cüzdanından kasıt burada soğuk cüzdan sanırım. Son zamanlarda galiba yeni marka soğuk cüzdanlar çıktı fakat benim bu konuda fazla bir araştırmam olmadı. Bir süredir Ledger marka soğuk cüzdanı kullanıyorum, tavsiye ederim ama aldığınız yere dikkat edin. En güvenlisi kendi sitelerinden ya da amazon gibi sitelerden almak.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı