Kripto madenciliği hala devam ediyor mu?

Dogancanvural

Kilopat
Herkese merhabalar. 2025 yılı itibariyle kendime pasif gelirler elde etmek için araştırmalar yaparken bi an aklıma bir zamanlar çok gündemde ve popüler olan Kripto Madenciliği geldi. Biraz mining ile alakalı videolar izlemek istedim fakat videoların hep 2-3 yıl önce paylaşıldığını gördüm. Daha güncel bilgiler almak için değerli Technopat ailesine danışmak istedim. Evet arkadaşlar yıl oldu 2025, sizce bu devirde kripto madencilik işine girişmek ne kadar mantıklı? Mining hakkında ileri düzeyde bilgim yok fakat temel olarak neyin nasıl işlediğini biliyorum. Her bir ekran kartı için kurulması gereken sistemin maliyeti nedir? Bütçe konusunda bir problemim yok. 4-5 adet ekran kartı almayı düşünüyorum. Zaten çalıştığım şirket elektrik faturasını da ödüyor. Siz değerli arkadaşlarım, yorumlarınızı bekliyorum.

Madencilik ölmez hocam. Eğer madenciler işi bırakırsa blockchain ağı çalışmayı durdurur. Tam olarak ne kadar kâr elde edebilirsiniz 4-5 ekran kartı ile bilmiyorum. Daha fazlası daha iyi olabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı